Tallinn Brass -orkesteri esiintyy Plevnassa Oktoberfestin ajan.
Tallinn Brass -orkesteri esiintyy Plevnassa Oktoberfestin ajan.

 

oktoberfest-tampere-3Kerää kaverit kokoon ja nosta tuopit tanaan! Plevnassa Oktoberfest järjestetään aidossa olutjuhlatunnelmassa jo 22. kerran ja tiedossa on jälleen juhlakauden oluita, herkkuja, tanssimista ja riehakasta torvimusiikkia. Prost!

Jotta olutkäden saa toimimaan, PlevnaPanimomestari Sam Viitaniemen panema Oktoberfest-olut on kiinnitetty hanaan jo hyvissä ajoin. Olut on vahva luomulager, jonka voi litran kolpakon lisäksi maistella pienimmillään 0,25 litran annoksena. Oktober-karkelointiin sopii myös vaikkapa Suomen parhaana vehnäolueen mainetta kerännyt Weizen Bock tai Idaho #7 Weizen 5 %, jossa humaloinnilla on aikaansaatu trooppista hedelmäisyyttä. Kaikki Plevnan oluet valmistetaan saksalaisen puhtaussäädöksen mukaisesti ilman minkäänlaisia lisäaineita.

Weizen Bock on aivan huikeassa vedossa. Se on lempeä, kuin kultaa joisi. Siitä tulee hyvälle mielelle ja alkaa tanssittaa!

Oktoberfest tuo pöytiin myös omanlaisensa herkut, joita Plevnassa tarjoillaan erilliseltä Oktoberfest-menulta. Menu sisältää mahtavia sadonkorjuuajan raaka-aineita. Kokeile vaikkapa Brunhilden weisswurst (12,50€) -annosta, jossa on perinteistä weisswurst-makkaraa, kanttarelli-perunasalaattia sekä vihanneksia.

annos1Panimomestari Viitaniemen vatsaan uppoaa kuulemma erityisen hyvin myös suolainen Pretzel-rinkeli sekä Ulriken broileri (17,60€), puolikas broileri marinoituna talon omassa vehnäoluessa.

Plevnan ja Oluthuoneen Oktoberfest-esiintyjät

Tapahtuman kotisivut: www.plevna.fi

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy

 

PANIMORAVINTOLA PLEVNA ARTIKKELEISSA

Uutuusolouita julkaisseen Plevnan terassikausi käy jo kuumana lasitetulla Verannalla

Tampereen elävässä vanhassa kaupungissa sijaitseva Panimoravintola Plevna sai hiljattain lasitetun ja lämmitetyn terassin. Se on osaltaan tuonut mukavaa eloa Finlaysonin kaduille, sillä historiallisen miljöön...

KE 7.8. | DJ Juissin Vinyyliveranta Plevnassa keskiviikkoisin

Panimoravintola Plevnan Verannalla päästään säästä riippumatta seesteisiin kasaritunnelmiin, kun keskiviikkoillat valtaa Juha Koivunen eli DJ Juissi. Erikoista musiikkimaisemassa on se, että Juissi pistää pyöräytellen...

Tähti-olut palaa pulloon vuosikymmenten jälkeen – paluujuhlat Plevnan Verannalla

Panimoravintola Plevnan yhteydessä toimiva Koskipanimo tuo suorastaan eeppisen Tähti III -oluen saataville myös pullotuotteena. Helmikuun alusta lähtien himoittua Tähteä saa pullossa Koskipanimon olutmyymälästä Panimoravintola Plevnasta...