Henriks
Henriks piemontelaiset viinitPian Henriksissä on tarjolla hurmaavia Livia Fontanan sekä Montaribaldin piemontelaisia viinejä. Itse viiniedustaja Gianluca on paikalla torstai-iltana 10.4. Ravintola tarjoaa viinin ystäville niin pidempää menua kuin naposteltavaa pienempäänkin nälkään.

Päivän pasta ja Montaribaldi Roero Arneis Capural -12, 10cl yhteensä 15€
Ahlmanin Selin-sinihomejuustoa ja Livia Fontana Barolo Bussia -08, 8cl yhteensä 15€

Viinimenu

– Sienipasta
– Ossobucco
– Litsi, veriappelsiini, minttu

42 €

Viinipaketti 26€ sisältää:

– Montaribaldi Roero Arneis Capural -12, 12cl
– Livia Fontana Barbera d’alba superiore -09, 12cl
– Montaribaldi Moscato d’asti Righeij -12, 4cl

Menu pidennettynä välijuustojen kera, neljä ruokalajia 48€

Viinipaketti neljälle ruokalajille 30€ sisältää:

– Montaribaldi Roero Arneis, Capural -12, 12cl
– Livia Fontana Barbera d’alba superiore -09, 12cl
– Livia Fontana Barolo Bussia -08, 4cl
– Montaribaldi Moscato d’asti Righeij -12, 4cl

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Pinot Noir -viikot Tampereella

[20.5.-2.6.] Riesling & Co -viikot 2024 Tampereella

Rapsakat saksalaiset viinit piristävät 60 huippuravintolassa ympäri Suomen. Tampereelta on mukana tällä kertaa kahdeksan ravintolaa: Gastropub Tuulensuu, Ravintola Näsinneula, Ravitsemisliike Aisti, Sasor Restaurant &...

Henriks avautuu uudistuneena 17.2. – Pikkusyötäviä, seurustelua sekä illastusta

Mittavan ja pitkään suunnitellun uudistuksen läpikäynyt Henriks avautuu 17.2. bistro Henriksinä. Niin sisustus kuin ruokalistakin on päräytetty tähän päivään liki 40-vuotiaan ravintolan klassikkojuuria unohtamatta. Vuodesta...

Henriksin kabinetit muuntuvat brunssille, juhliin ja kokouksiin

TAMPEREEN KABINETIT > Henriks Henriksin ravintolasalin takaosasta on käynti rauhallisiin ja kauniisiin kabinettitiloihin, jotka muotoutuvat monenlaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien näyttämöksi palavereista häihin, karonkkoihin, luokkakokouksiin...