Sunnuntaina 5.12. itsenäisyyspäivän aattona Hella & Huoneessa herkutellaan suomalaisilla mauilla. Perinneruokabrunssia tarjoillaan klo 12-17. Viimeiset pöytävaraukset otetaan silloin klo 15.

– Pyrimme jatkuvasti sukeltamaan syvemmälle perinteisen suomalaisen ruokakulttuurin juurille. Tuomme sitten ruokalistalle oman tulkintamme tästä kaikesta. Tämä on meidän matkamme suomalaisen ruoan äärelle, ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikoski summaa uskoen tällaisen työn tärkeyteen suomalaisen ruokakulttuurin parissa.

– Tavoittena on nostaa esiin rakkaan ruokakulttuurimme piilevä rikkaus. Suurella sydämellä ja intohimolla valmistettu arkiruoka, kotiruoka ja perinneruoka voikin yllättäen olla suurinta juhlaa, Saarikoski toteaa osuvasti.

MENU
Manteliriisipuuroa, ruskistettua voita, villiriisiä & kanelia
Lajitelma itse leivottuja leipiä:
Näkkileipää
Mallasleipää
Hapanjuuririeskaa
Jääkellarin lohta
Siian mätiä
Muikun mätiä
Kolmen sipulin silliä
Paijan tilan porsaan kylkeä
Sokerisuolattua lanttua
Sorkkalientä
Maustekakkua
Rommirusinajäätelöä
36€/hlö

 

Tapahtumat > Ravintolat


Perinneruokabrunssi Hella & Huoneessa itsenäisyyspäivän aattona

 su 5.12.
 12:00 – 17:00
 Hintaluokka: 36 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Hella & Huone

Hella & Huone
 Aleksanterinkatu 31