Sunnuntaina 5.12. itsenäisyyspäivän aattona Hella & Huoneessa herkutellaan suomalaisilla mauilla. Perinneruokabrunssia tarjoillaan klo 12-17. Viimeiset pöytävaraukset otetaan silloin klo 15.
– Pyrimme jatkuvasti sukeltamaan syvemmälle perinteisen suomalaisen ruokakulttuurin juurille. Tuomme sitten ruokalistalle oman tulkintamme tästä kaikesta. Tämä on meidän matkamme suomalaisen ruoan äärelle, ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikoski summaa uskoen tällaisen työn tärkeyteen suomalaisen ruokakulttuurin parissa.
– Tavoittena on nostaa esiin rakkaan ruokakulttuurimme piilevä rikkaus. Suurella sydämellä ja intohimolla valmistettu arkiruoka, kotiruoka ja perinneruoka voikin yllättäen olla suurinta juhlaa, Saarikoski toteaa osuvasti.
MENU
Manteliriisipuuroa, ruskistettua voita, villiriisiä & kanelia
Lajitelma itse leivottuja leipiä:
Näkkileipää
Mallasleipää
Hapanjuuririeskaa
Jääkellarin lohta
Siian mätiä
Muikun mätiä
Kolmen sipulin silliä
Paijan tilan porsaan kylkeä
Sokerisuolattua lanttua
Sorkkalientä
Maustekakkua
Rommirusinajäätelöä
36€/hlö
Tapahtumat > Ravintolat
Perinneruokabrunssi Hella & Huoneessa itsenäisyyspäivän aattona
su 5.12.
12:00 – 17:00
Hintaluokka: 36
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Hella & Huone
Aleksanterinkatu 31