Telakan oma jazz-festivaali, Janne Laurilan ideoima Telakka Jazz tulee jälleen! Tammikuussa 2019 tuoreen ja kokeilevan jazzin tapahtuma koetaan jo kolmatta kertaa. Vuoden ensimmäisenä viikonloppuna pidettävien minifestivaalien lavalle astuu etulinjan jazz-muusikoita intiimiin ympäristöön seikkailemaan ja antamaan valoa pimeään vuodenaikaan.

Kokeellisemman musiikin edelläkävijöitä ja villejä jazz-sieluja on jälleen lavalla, sillä esiintyjälistalta löytyvät perjanaina 4.1. esiintyvät Juho Kanerco All Stars, Iro Haarla & Hot Heros, Hockey Night ja lauanaina 5.1. Kari Ikonen & Louis Sclavis (FRA), Inari Ruonamaa Ensemble sekä Markus Pesonen Trio.

TELAKKA JAZZ 4.-5.1. 2019
Pe 4.1.
JUHO KANERVO ALL STARS
IRO HAARLA & HOT HEROS
HOCKEY NIGHT

La 5.1.
KARI IKONEN & LOUIS SCLAVIS (FRA)
INARI RUONAMAA ENSEMBLE plays CORNELIUS CARDEW: TREATISE
MARKUS PESONEN TRIO

Keikat alkavat kello 21.00 molempina iltoina.

 

Tapahtuma


Telakka Jazz starttaa Tampereen festivaalivuoden

 pe 4.1. – la 5.1.
 21:00
 Hintaluokka: 25 
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


Telakka

Telakka
 Tullikamarin aukio 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

Ravintolaesittely: Telakka

Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi