Kaksi suomalaista tangon taitajaa Hannu Lehtonen sekä Arja Koriseva nousevat Tampereen Komediateatterin ulkoilmanäyttämön lavalle perjantaina 28.8.2020.

Tarjolla on konsertti, jossa elokuun tummenevassa illassa kuullaan tangon mestareita ja mestareiden tangoja lähes sadan vuoden ajalta. Hannu Lehtosta ja Arja Korisevaa säestävät upeat muusikot, pianisti Minna Lintukangas ja Jarno Kuusisto kultaisen harmonikkansa kanssa.

Tango syntyi Buenos Airesin katukahviloissa 1900-luvun alussa, mutta jo hyvin pian eli 2.11.1913 klo 14.00 Apollo-teatterissa Helsingissä tanssittiin ensimmäisen kerran tangoa Suomessa. Suomalainen tango on omaleimainen sekoitus saksalaista marssipoljentoa yhdistyneenä slaavilaiseen kaihoon. Sen parissa on rakastuttu ja kenties joskus myös erottu. Tangossa sai luvan kanssa lähestyä vastakkaista sukupuolta. Orkesterin laulusolisti piti huolen puheesta, itse kun muisti edes joskus ottaa sen vaihtoaskeleen.

Lehtosen ja Korisevan konsertissa kuullaan mm. Rannalla, Satumaa, Täysikuu, Mustasukkaisuutta, Sä et kyyneltä nää, Muista minua, Tähdet meren yllä, Hopeinen kuu ja paljon muuta.

 

Tapahtuma > Jazz


Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen – Rakkaudesta tangoon -konsertti

 pe 28.8.
 19:00
 Hintaluokka: 35/38 

Tapahtumapaikka


TAMPEREEN KOMEDIATEATTERI

TAMPEREEN KOMEDIATEATTERI
 Lapintie 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä