Tiistu keikat Tampereella 2015Paluun hiljaisuudesta herännyt Tiisu ja Sydän, Sydän nähdään yhteisellä co-headline-keikalla Olympiassa perjantaina 21.2.2020.

Tiisu julkaisi marraskuuss uuden singlensä Kuollaan me kaikki. Musiikkivideon siivittämänä. Nyrjähtäneellä suomirockillaan vankan fanikannan kerännyt yhtye on ehtinyt julkaista jo kaksi albumia ja tekee nyt paluun lyhyen tauon jälkeen.

Kuten nimestä voi päätellä, käsittelee kappale kuoleman vääjäämättömyyttä Tiisulle ominaisella omaperäisellä twistillä. ”Kappale syntyi pohtiessani todella konkreettisella tasolla, että millaista on kuolla. Miltä se tuntuu, miten kuolen, onko mulla kuollessani hassu ilme ja paskat housussa” kertoo Tiisun laulaja Henrik Illikainen. Katoavaisuuden pohdinta kiteytyy kuitenkin positiiviseen viestiin: Kuolema on osa elämää ja sitä elämistähän me teemme jo tänään. ”Jos miettii sitä, kuinka kaunista syksyllä on, se minusta kertoo jotain oleellista kuoleman luonnollisuudesta ja tarpeellisuudesta”, pohtii Henrik.

Sydän, sydän on viiden pultsarin muodostama bändi, joka valloittaa Suomea yhtä nopeasti kuin ruoste leviää auton pohjassa. Heitä yhdistää vahva rakkaus musiikkiin ja taiteisiin. He hallitsevat itä-Helsingin rock-kenttää ja antavat vaihtoehdon piipitykselle, jota maailma puskee läppäreistään.

Parhaimmillaan Sydän, sydän on totaalinen rock ’n’ roll -show, joka panee kuhinaa kuivallekin kentälle. Herkimmillään se on kaunis kuin kuihtunut kimppu ruusuja kuunvalossa. Huonoimmillaankin hauskempi kuin Hedberg. Bändi ei ole saanut palkintoja ja kriitikot vihaavat sitä, mutta kansa – se ymmärtää mistä on kysymys, kun puhutaan kunnon kurnutuksesta.

 

Tapahtuma > Keikat


Tiisu ja Sydän, Sydän Olympiassa

 pe 21.2.
 20:00
 Hintaluokka: 18  Tiketti.fi
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Olympia-kortteli

Olympia-kortteli
 Satakunnankatu 10
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

RAVINTOLAESITTELY