Tampereen Teerenpelin lavalle saadaan perjantai-iltana 18.1. flamencolaulaja Anna Murtolan sooloprojekti Fuego Por Dentro. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Ilta keskittyy flamencomusiikin ytimeen: ihmisäänen vahvaan ja herkkään voimaan. Tampereen Teerenpelissä Murtolaa säestävät Suomen menestyneimpiin flamencokitaristeihin lukeutuva Joonas Widenius sekä pitkän linjan bassotaituri Hannu Rantanen.

Keikalla kuullaan musiikkia Murtolan debyyttisoololevyn ohjelmistosta, jossa laulajan sävyrikas ja tummasointinen ääni vie kuulijansa intensiivisen flamencoperinteen äärelle, sen syvän surullisten sävelten, mutta myös kepeän leikittelevien rytmien keinoin.

Oulusta lähtöisin oleva Murtola on maailman pohjoisin flamencolaulaja. Suomalaisen flamencolaulun pioneereihin lukeutuva laulaja on löytänyt oman vahvan äänensä tämän intensiivisen espanjalaisen perinteen tulkitsijana. Murtola tunnetaan myös monipuolisena, yli genrerajojen kurkottavana karismaattisena esiintyjänä.

”Eivät tällaiset taiteilijat ilmesty tyhjästä. Heidän taiteessaan on pitkän traditioon perehtymisen ja omakohtaiseksi kokemisen tuomaa syvyyttä, hienosyistä ja sopivan arvoitukselliseksi jäävää uutta kulttuurista näkökulmaa. ” Eeva Kauppinen, Kaleva

 

Tapahtuma


Teerenpelin flamencoilta: Anna Murtola: Fuego Por Dentro

 pe 18.1.
 19:00
 Hintaluokka: vapaa pääsy 
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


Teerenpeli Tampere

Teerenpeli Tampere
 Hämeenkatu 25
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Seurusteluravintola Teerenpeli on monipuolinen ravintola, joka myy oman panimon ja tislaamon tuotteita kuten oluita, viskejä ja siidereitä. Teerenpeleissä on tarjolla aina myös pientä suolapalaa valomerkkiin asti. Ravintolakulttuurin saralla Teerenpeli on pioneeri Tampereella.

Ravintolaesittely:
Teerenpeli Tampere