pe 10.5.
 18:30

 TTT-Klubi | Hämeenpuisto 28 – 32, Tampere | iCal

TTT-Klubin stand up -illassa nähdään jälleen kolme kovanluokan koomikkoa, suomenruotsalaisen sanan säilällä sivaltava Andre Wickström, sympaattisella tavalla elämää käsittelevä Heli Sutela ja itseironialla ja lempeän sarkastisella tyylillään maailmaa tarkkaileva Pietari Vihula.

Iltaansa TTT-Klubilla voi jatkaa vielä Yle Perjantain suorassa TV-lähetyksessä.

Andre Wickström 
Suomalaisen komiikan kummisetä André on tehnyt stand up -komiikkaa rautaisella ammattitaidolla jo yli 20 vuotta. Suomenruotsalaisen koomikon sanan säilä sivaltaa mm. Nelosen Hyvissä ja huonoissa uutisissa sekä Ylen uutisparodiassa Detta om Dettassa.

Heli Sutela 
Heli Sutela muistetaan edelleen jopa kulttimaineeseen nousseesta tv-sarjasta Kumman kaa. Nykyisin näyttelemisen ja stand upin yhdistävä Heli hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi.

Pietari Vihula 
Nuorta viattomuutta uhkuva Pietari ei mekasta tai raivoa vaan saa yleisön nauramaan itseironialla ja lempeän sarkastisella – täysin omalla – tyylillään. Pietarin silojen poskien suojassa on nokkela ja terävä pää, joka tarkkailee maailmaa ovelan juonikkaasti.

 

Tapahtuma


TTT-Klubi Stand Up: Andre Wickström, Heli Sutela ja Pietari Vihula

 pe 10.5.
 18:30
 Hintaluokka: 30-25 € 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


TTT-Klubi

TTT-Klubi
 Hämeenpuisto 28 – 32
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


TTT-Klubi tarjoaa musiikin ja komedian ystäville uniikin tilan ja konseptin, jollaista ei muualla Tampereella löydy. Keikkoja ja komediaa näkee läheltä ja mukavasti istuen, ravintolapalvelut tietysti baari on käden ulottuvilla. TTT-Klubin kotisivut

TOIMITUKSEN VINKKI! Muistathan varata lipun yhteydessä myös hotellihuoneen ja pöydän lähiravintolasta!

Ravintolat Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä

Ravintola Aisti TampereAisti

Etäisyys 50 m


Henriks

Etäisyys 70 m


Frankly

Etäisyys 120 m


Ravintola-Tampere-Pyy-1Ravintola Pyy

Etäisyys 450 m


Hotellit Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä

Cumulus HameenpuistoScandic Hämeenpuisto

Etäisyys 300 m