torstai, 6 elokuun, 2020

Oktoberfestit Tampereella

Oktoberfest-tuopit ja -tunnelma kohoavat Plevnassa – Mukana Huojuva Komppi ja Tallin...

Taas on aika nostaa tuopit tanaan ja nauttia hilpeästä olutjuhlameiningistä! Tänä vuonna Panimoravintola Plevnan Oktoberfest on ruokarikkaampi kuin koskaan, sillä keittiö on intoutunut luomaan...

PE 21.9.-7.10. | Oktoberfest-tuopit ja -tunnelma kohoavat Plevnassa nyt kauemmin kuin...

Taas on aika tarttua tuhteihin kolpakkoihin ja nauttia hilpeästä olutjuhlameiningistä! Tänä vuonna Panimoravintola Plevnan Oktoberfest on luokkaa jätti – ruokaisa ja juomaisa klassikko, josta...

SU 7.10. | Oktoberfestien loppuhuipennus: Sunnuntaina Tuulensuussa Schweinshaxea

Oktoberfestien loppuhuipennuksena Gastropub Tuulensuussa on tänään tarjolla Schweinshaxe eli possunpotka. Gastropub Tuulensuun perinteikäs Oktoberfest-karkelo jyrää jälleen! Teeman aikana ravintolassa on tarjolla varsin runsaasti asiaan kuuluvia...

Kievari olutravintola-kahdet-kasvotKahdet Kasvot

Kaksien Kasvojen vaihtuvista Oktoberfest-hanaoluista tänä vuonna hanasta löytyy mm. Vakka-Suomen Panimo Prykmestar Oktoberfest Bier 5,7% ja Hacker-Pschorr Oktoberfest Märzen 5,8%.

Lue lisää: http://www.gastropub.net/kahdetkasvot//

salhojankadun-pub-tampereSalhojankadun Pub

Oktoberfest-oluet saapuvat säännöllisesti myös Tampereen vanhimpaan brittityyliseen pubiin.  Tänä syksynä hanoista virtaa mm. Löwenbräun, Paulaanerin ja Ayingerin oktoberfest-oluita.

Tiedustele pubin henkilökunnalta tai FB-sivuilta.

Lue lisää: http://www.sqc.fi/salhis/new/index.php

 

Pub Kultainen Apina Hervannassa

Sesongin oluita saa myös vuodesta 1990 toimineesta pub Kultaisesta Apinasta. Olutravintola on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia oluita. Oktoberfest-oluina tänä syksynä mm. Stallhagenen kotimainen Hoptober 6%, joka on Oktoberfest Ale Ahvenanmaalta. Saksalainen klassikko on Paulanerin Oktoberfest Bier 6%, jota valutellaan myös omaan litran kolpakkoonsa. Kultaisesta Apinasta saa myös murkinaa.

Lue lisää: http://www.pubkultainenapina.fi

Olutravintola Gastropub Nordic on tuonut Tampereen oluttarjontaan pohjoismaisen ulottuvuuden.
Olutravintola Gastropub Nordic on tuonut Tampereen oluttarjontaan pohjoismaisen ulottuvuuden.

Gastropub Nordic

Nordic seurailee tiiviisti sesonkeja. Viime vuonna tarjoiltiin Laitilan Kievarin kekri-olutta, joka on suomalainen versio sadonkorjuuoluesta. Muitakin Oktoberfest-henkisiä oluita on aina ravintolan valikoimissa.

Pikkujouluvinkki! Nordicissa on kabinetinomainen tila joka on varattavissa niin yksityisille ihmisille kuin yrityksillekin. Tilaan mahtuu noin 5-20hlö ja tilavuokraa ei peritä, jos porukkaa on riittävästi. Nordicissa on järjestetty pikkujouluohjelmana mm. juoma-aiheisia valistustilaisuuksia.

Lue lisää: http://www.gastropub.net/nordic

LISTAA OLUTRAVINTOLAT

Lue myös jutut aiheesta: Olutravintolat Tampere