lauantai, 24 lokakuun, 2020

Oktoberfestit Tampereella

Terassikausi jatkuu Oluthuoneen Oktoberfesteillä: Currywurstia & Lavassaare Trio

Menoltaan riehakas Tallin Brass (kuvassa) on Plevnan Oktoberfestien jokavuotinen kunniavieras. Yhtyeestä koostuu myös tallinnalaisyhtyeen sisarkokoonpano Lavassaare trio Oktoberfest tunnelmissa nautiskellaan myös currywurstia Oluthuoneen terassilla perjantaina 25.9.,...

Oktoberfest: Gastropub Tuulensuun ja Kievari Kaksien kasvojen hanoissa baijerilaisoluita

Gastropub Tuulensuun kesäkuinen päivä alkoi rennoissa tasting-merkeissä, kun ravintolaan saapui Münchenistä asti vierailemaan Weihenstephanin panimon Johannes Weiss.

Oktoberfest-tuopit ja -tunnelma kohoavat Plevnassa – Mukana Lavesaari Trio ja Tallin...

Taas on aika nostaa tuopit tanaan ja nauttia hilpeästä olutjuhlameiningistä!  Panimoravintola Plevnan Oktoberfest-juhlan rytmipuolesta vastaa riehakas Tallin Brass sekä Lavesaari Trio. Tunnelmaa nostattavat myös...

Kievari olutravintola-kahdet-kasvotKahdet Kasvot

Kaksien Kasvojen vaihtuvista Oktoberfest-hanaoluista tänä vuonna hanasta löytyy mm. Vakka-Suomen Panimo Prykmestar Oktoberfest Bier 5,7% ja Hacker-Pschorr Oktoberfest Märzen 5,8%.

Lue lisää: http://www.gastropub.net/kahdetkasvot//

salhojankadun-pub-tampereSalhojankadun Pub

Oktoberfest-oluet saapuvat säännöllisesti myös Tampereen vanhimpaan brittityyliseen pubiin.  Tänä syksynä hanoista virtaa mm. Löwenbräun, Paulaanerin ja Ayingerin oktoberfest-oluita.

Tiedustele pubin henkilökunnalta tai FB-sivuilta.

Lue lisää: http://www.sqc.fi/salhis/new/index.php

 

Pub Kultainen Apina Hervannassa

Sesongin oluita saa myös vuodesta 1990 toimineesta pub Kultaisesta Apinasta. Olutravintola on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia oluita. Oktoberfest-oluina tänä syksynä mm. Stallhagenen kotimainen Hoptober 6%, joka on Oktoberfest Ale Ahvenanmaalta. Saksalainen klassikko on Paulanerin Oktoberfest Bier 6%, jota valutellaan myös omaan litran kolpakkoonsa. Kultaisesta Apinasta saa myös murkinaa.

Lue lisää: http://www.pubkultainenapina.fi

Olutravintola Gastropub Nordic on tuonut Tampereen oluttarjontaan pohjoismaisen ulottuvuuden.
Olutravintola Gastropub Nordic on tuonut Tampereen oluttarjontaan pohjoismaisen ulottuvuuden.

Gastropub Nordic

Nordic seurailee tiiviisti sesonkeja. Viime vuonna tarjoiltiin Laitilan Kievarin kekri-olutta, joka on suomalainen versio sadonkorjuuoluesta. Muitakin Oktoberfest-henkisiä oluita on aina ravintolan valikoimissa.

Pikkujouluvinkki! Nordicissa on kabinetinomainen tila joka on varattavissa niin yksityisille ihmisille kuin yrityksillekin. Tilaan mahtuu noin 5-20hlö ja tilavuokraa ei peritä, jos porukkaa on riittävästi. Nordicissa on järjestetty pikkujouluohjelmana mm. juoma-aiheisia valistustilaisuuksia.

Lue lisää: http://www.gastropub.net/nordic

LISTAA OLUTRAVINTOLAT

Lue myös jutut aiheesta: Olutravintolat Tampere