Tampereen Teerenpelissä impron rakastajille on tarjolla kaupungin terapeuttisinta improshowta, jota luotsaavat upeat, valovoimaiset ja räväkät Johanna Tohni ja Jenna Teinilä. Nämä naiset eivät paljoa säästele, vaan tykittävät menemään täysillä. Musiikkia esityksissä improvisoi loistava improvisaatiomuusikko Samuel Teini.

Aamuruuhka, kyttäävä naapuri, hössöttävä anoppi ja lattialle leviävä jogurttipurkki ovat pieniä ja tavallisia asioita, mutta joskus ne vaan alkavat ottaa päähän – ja paljon! Näiden ärsyttävien arjen pikku kohokohtien kunniaksi on luotu oma show, jossa yleisö pääsee nauramaan, viihtymään tai jopa liikuttumaan sekä jakamaan asioita, jotka ottavat aivoon.

Sketsein, lauluin ja runoin improvisaation ammattilaiset muovaavat yleisön antamista aiheista viihdyttävän esityksen, joka käy erinomaisesti 1,5 tunnin vatsalihastreenistä ja keventää mukavasti mieltä.

HUOM! Ei Herkkänahkaisille, Esitys Saattaa Sisältää Voimakkaita Kohtauksia Ja Ronskia Kielenkäyttöä.

Liput Liput 12 € / 15 €

Ovelta Tuntia Ennen Esitystä.
Myös Ennakkoliput Tulossa Myyntiin

 

 

Tapahtuma


Nyt korpee! -klubilla Tohni ja Teinilä + Samuel Teini

 pe 24.1.
 18:00
 Hintaluokka: 15 € 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Teerenpeli Tampere

Teerenpeli Tampere
 Hämeenkatu 25
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Seurusteluravintola Teerenpeli on monipuolinen ravintola, joka myy oman panimon ja tislaamon tuotteita kuten oluita, viskejä ja siidereitä. Teerenpeleissä on tarjolla aina myös pientä suolapalaa valomerkkiin asti. Ravintolakulttuurin saralla Teerenpeli on pioneeri Tampereella.

Ravintolaesittely:
Teerenpeli Tampere