Gastropub Tuulensuun jo perinteeksi muodostuneet jokatalviset makkaraviikot ovat täällä taas. Tuulensuu tarjoilee totuttuun tapaan raaka- ja kokolihamakkaroita kappaleittain, jolloin asiakas pääsee koostamaan lautaselleen juuri mieleisensä setin lisukkeineen päivineen.

Tuulensuun keittiöön on saapunut muhevia mahtavuuksia mm. Ranskasta ja Espanjasta. Valikoimassa on esimerkiksi baskialueen txiskorraa, boudin noir -verimakkaraa sekä blancia, Ardennien alueen erikoisuutta.

Makkarakimarassa komeilee lisäksi perimaineikas sisälmysmakkara andouille, ja myös merguez, chipolata ja morteau ovat luonollisesti makkaramenossa mukana.

Lisukkeiksi valittavina on mm. hapankaalia, ranskalaisia perunoita sekä salaattia.

Makkaran juomakumppaniksi sopii erityisen hyvin olut, mutta maistuupa makkararuokien kanssa mainiosti moni muukin juoma. Tuulensuussa makkaraherkuille suositellaan oluiden lisäksi erilaisia saksalaisia ja ranskalaisia valkoviinejä sekä kevyitä punaviinejä.

HUOM! Osa makkaroista vaihtuu teeman aikana.

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy

tuulensuu

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY


 


LUE MYÖS

Tuulensuu Gastropubien noutoruoka- ja noutojuomapisteeksi

Kaikkien tamperelaisten Gastopubien äiti, Gastropub Tuulensuu, palvelee toistaiseksi vain noutoravintolana ja Gastropubien keskuskeittiönä sekä juomamyymälänä. Muiden perheen pyörittämien gastropubien suosituimmat annokset on koostettu Tuulensuun Pop...
Gastropub Tuulensuu on suosittu ravintola Tampereella.

SU 29.3. | Tuulensuun klassikkosunnuntai: Pippuripihvi

Gastropub Tuulensuu nostaa joka sunnuntai esille jonkun klassikkoannoksen Euroopan keittiöistä, mutta myös kansainvälisiä makulegendoja. Tarjolle tulee sellaisia annoksia, joita syystä tai toisesta olisi liian...

Aikuisten joulukalenteri Gastropub Tuulensuusta – 24 eri olutta joulun odotukseen

Jokasyksyiseen tapaan Gastropub Tuulensuussa nautitaan juustoviikoista.