Anssi Kela keikat Tampereella

Tampereen Messukeskuksella viritellään pikkujoulutunnelmaa käytiin 3-5.12. ennen itsenäisyyspäivän juhlintaa. Mad X-mas Festivaali yhdistää kolmepäiväiseen tapahtumaan Suomen suurimmat pikkujoulufestivaalit ja autonäyttelyn.

Festivaali käynnistyy perjantaina kuumimpien kotimaisten artistien tahdissa. Lauantaina tapahtuma tuo saman katon alle ysäriartistit. Sunnuntaina on luvassa unohtumaton matka elektronisen musiikin maailmaan kotimaisten ja kansainvälisten EDM-artistien siivittämänä.

Mukana myös ennennäkemätön Latela car show omien ja reilun 100 huipputuunattujen autojen näyttely Latelan poikien johdolla.

PERJANTAI 3.12.
Anssi Kela
Sanni
Evelina
Poju
Kuumaa
Sanni keikat Tampereella
Sanni
LAUANTAI 4.12.
Masterboy
La Cream
Haddaway
Dr. Alban
Daze
Chorale
DJ Kite
Tuottaja Jääskeläinen
Masterboy & Beatrix Delgado
SUNNUNTAI 5.12.
Ben Nicky
Blasterjaxx’
Da Tweekaz
Milla Lehto
DJ Orkidea
DJ Orion
Rony Rex
Winning team
DJ Orkidea keikat Tampereella
DJ Orkidea

LIPUT TAPAHTUMAAN Ticketmaster.fi

– Idea uuden Mad X-mas Festivalin järjestämiseen lähti siitä, että halusimme toteuttaa kunnon festarit talven keskelle eikä vastaavaa tapahtumakokonaisuutta ole koskaan aiemmin järjestetty. Pitkittynyt pandemia on saanut kansan haaveilemaan kunnon juhlista ja megatapahtumien paluusta, joten tähän kysyntään haluamme tällä uudenlaisella tapahtumakokonaisuudella vastata. Luvassa on elämykselliset sisäfestarit, jossa nähdään laaja kattaus artisteja Suomi-, ysäri- ja EDM-genrestä. Osa artisteista on tulossa Tampereelle ensimmäistä kertaa. Kiinnostavan sisältökokonaisuuden lisäksi panostamme tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen, näyttävään tekniikkaan sekä laadukkaaseen ja maittavaan ruoka- ja juomatarjontaan, jossa on myös tamperelaisia makuja. Tampere perinteisenä musa- ja festarikaupunkina on juuri oikea paikka tapahtumalle ja tänne on helppo tulla ympäri Suomen. Lisäksi Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tarjoaa riittävän isot ja toimivat tilat sisäfestareiden sekä ison autonäyttelyn toteuttamiseen samanaikaisesti. Täällä mahtuu kunnolla bilettämään, kertoo Mad X-mas Festivalin toteuttamisesta vastaava Lars Kivistö.

 

Tapahtuma > Festivaalit


Mad X-mas Festivaali 2021

 pe 3.12. – su 5.12.
 16:00
 Hintaluokka: Useita lipunhintoja  Ticketmaster.fi

Tapahtumapaikka


Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
 Ilmailunkatu 20
Tampere

 Hotellit läheisyydessä