Tampere-talon kattopuutarhan supersuositut Kattokierrokset tulevat taas! Seuraavan kerran Tampere-talon kattopuutarhan voi nähdä kaikessa vehreydessään maanantaina 19.8.2019. Kattokierroksella pääset myös kurkistamaan mitä kuuluu siellä majaileville mehiläisille.
Hunaja on Tampere-talon todellinen erikoisuus. Omat mehiläiset tuotantoineen mahdollistavat hunajan monipuolisen käytön Tuhton ja koko Tampere-talon tarjonnassa. Mehiläisten kulkusuunta on 2-3 kilometriä Iidesjärvelle päin alueelle, josta löytyy paljon lehmuksia. Puulajin mettä pidetään yhtenä parhaista hunajan raaka-aineista.
Tampere-talossa toimiva ravintola Tuhto hyödyntää lähihunajaa syyskauden ruoissaan. Hunajaa on käytetty myös ravintolan omassa oluessa. Ja sitä taas ravintolan kisapintxossa, Tam-ankkaa & kurpitsaa, eli talon omalla Tam-oluella glaseerattua ankkaa, myskikurpitsapyreetä, sientä ja yrttejä kattopuutarhasta.
Tampere-talon ravintoloiden henkilökuntaa palkittiin runsain käsin ravintola-alan PRO-palkinnoin. Ravintoloiden keittiötoiminnoista keittiöpäällikkö Juhana Paturin työ Tampere-talon vastuullisuusohjelman parissa on alkanut jo vuonna 2001, mikä tekee Paturista yhden vastuullisen ruokatuotannon ja ympäristövastuullisen ruokakulttuurin pioneereista Suomessa.
Tapahtuma
Tampere-talon kattokierrokset kurkistavat mehiläisten maailmaan
ma 19.8.
13:00 – 18:00
Hintaluokka: vapaa pääsy
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Ravintola Tuhto
Yliopistonkatu 55
Tampere
Hotellit läheisyydessä