Luukku on satiiri luokattomista ystävyksistä luokkayhteiskunnassa. Se sijoittuu kuvitteelliseen lähitulevaisuuteen, jossa hyvinvointivaltio korisee viimeisiään ja ilmastonmuutos on tehnyt selvää puolesta Telluksesta, mutta ihminen ei ole viisastunut pätkääkään.

Paikkoja viimeisiin esityksiin on enää kaikkein nopeimmille, ke 8.5. on loppuunvarattu ja sitä seuraaviin kolmeen esitykseen 9.-15.5. oli yhteensä alle kymmenen lippua vapaana 6.5. ja 7.5. nekin oli myyty. Tieto fb 6.5.2019

Maailmaa katsotaan kolmen kämppäkaveruksen silmin, joille arki on jatkuvaa eloonjäämistaistelua ja tasapainoilua lakipykälien ja moraalin välillä.

”SAIN LEIVÄNSYRJÄSTÄ KIINNI VAIN HUOMATAKSENI, ETTÄ KAIKKI MUU SIITÄ OLIKIN JO SYÖTY.”

Ohjaus ja käsikirjoitus: Antti Haikkala
Valosuunnittelija: Nadja Räikkä
Lavastus: Perttu Sinervo
Äänisuunnittelija: Antti Puumalainen

Näyttämöllä:
Tanjalotta Räikkä, Elina Saarela, Tomi ”Topi” Salmela, Panu Valo, Jaani Leinonen

 

Tapahtuma


Luukku

Ke 8.5.2019 klo 19:00 | To 9.5.2019 klo 19:00 | Ti 14.5.2019 klo 19:00 | Ke 15.5.2019 klo 19:00
 Hintaluokka: 26,50  Tiketti.fi
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


Teatteri Telakka

Teatteri Telakka
 Tullikamarin aukio 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

Ravintolaesittely: Telakka

Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi