Los Pollosin lounaalla voi haukata kiinni nykyään vaikkapa härkäpastrami-pitaan.

Koskikeskuksessa kokkaava espanjalaistyylinen kanaravintola Los Pollos on uudistanut lounastaan. Nyt valikoitavana on kokonaisena grillatun kananpojan lisäksi aina kolme erilaista lounasannosta: kana, liha ja kasvis. Annosten hintoihin sisältyy myös salaattibuffet’n antimien ammennusoikeus.

Kanaisat annokset ovat Los Pollosin juttu. Myös hiljattain uudistuneella lounaalla, joka kuitenkin tarjoaa nyt kotkotin kaverina enemmän annosvalikoimaa niin carnivoreille kuin kasvisruokailijoillekin: kanatasku on saanut haastajan lihaisasta lounasannoksesta, ja kasvisannoskin on tarjolla aina. Lounasannokset vaihtelevat päivittäin.

– Esimerkiksi tänään meillä on kanavaihtoehtona tämä kanatasku, liha-annoksena härkäpastrami-pita ranskalaisilla ja kasvisruokana on tomaattinen vuohenjuustopasta, ravintoloitsija Toni Leskinen kertoo.

Salaattibuffet’n muhkea leipä leivotaan Royal Bakerylla aivan samasta taikinasta kuin ravintolalle suunniteltu bocadillokin.

Uutuutena tilaan on tullut myös salaattibuffet, jonka antimet sisältyvät lounasannosten hintoihin. Pöydästä löytyy salaattiemmeiden lisäksi mm. Royal Bakeryn leipomaa, varta vasten Los Pollos -ravintolaa varten suunniteltua leipää.

– Salaattibuffet’n leipä tehdään samasta taikinasta kuin bocadillommekin, mutta se on vain isomman kokoinen.

Penttilän tilan potturieskaan käärityt hyvyydet ovat ravintolan kysytyimpiä lounasannoksia.

– Rieskan sisältö vaihtelee päivittäin, mutta tuoreita kasviksia ja salaattia kyljestä löytyy aina.

Potturieskaa ei saa mistään muualta näin ohuena versiona, sillä Penttilän tilalla paistetaan rieskat tähän malliin ainoastaan Los Pollosta varten. Ohut rieska onkin Heikki Penttilän ja Leskisen yksissämiehin suunnittelema.

– Tämä on myydyin lounasannoksemme, Leskinen paljastaa.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Penttilän tilan potturieskasta kääräisty Los Pollos -kanatasku on ravintolan myydyimpiä lounasannoksia.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Pizzaravintola Tampere - Puisto

Näissä ravintoloissa Tampereella ruoka valmistuu avotulella tai grillaten

Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa.

LOS POLLOS BAR & GRILL RAVINTOLA DABBAL RAVINTOLA SAIVO BODEGA SALUD RAVINTELI HUBER RAVINTOLA PUISTO KAJO RAVINTELLI BERTHA
Sunnuntailounas Los Pollos -ravintolassa Tampereella

Uusi Los Pollos Grill & Bar on illallisravintola ja baari – Välimeren makuja laseissa...

Los Pollos Grill & Barin ravintoloitsijavoimakaksikko päräytti Välimeren maut ja letkeän lomatunnelman Kyttälään. Toni Leskinen ja Jenni Kilponen tekivät sellaisen ravintolan, jossa itsekin mielellään...
Uusi Los Pollos on avattu

Uusi Los Pollos Grill & Bar -ravintola avasi – puuhiiliuunin hiillos hehkuu jo

Espanjalaisvaikutteisena kanaravintolana tunnetuksi tullut Los Pollos muutti uusiin tiloihin osoitteeseen Aleksanterinkatu 20. Perjantaina 12.5. avautuneeseen värikylläiseen ravintolaan on valmistunut myös baari.   Avajaisviikonloppuna tarjolla oli ensin...