Lillanin brunssimenun makeita ja raikkaita: mutakakkua mascarponevaahdolla, smoothie bowl, hedelmäkulho ja jogurttia Lillanin omalla granolalla.

Puutarhaisissa lasiverantatunnelmissa palveleva Lillan Café & Butik tarjoilee viikonloppuisin brunssia, joka on boutique-hotellin henkeen huolella toteutettu astioita ja palvelua myöden. Kaikki tarjolle tulevat annokset kokataan ja leivotaan omassa keittiössä. Annostarjonta vaihtelee raaka-aineiden sesonkeja seuraillen.

HUOM! Tässä artikkelissa on vanhantuneita tietoja brunssista. Uusin juttu löytyy täältä:

Lillanin brunssi teki kovasti kaivatun paluun – Aamiainen vetää väkeä kauempaakin

Menulla on 14 erilaista annosvaihtoehtoa. Frukost sisältää 4 vapaavalintaista pikkuannosta, Frukost & Mera kaksi kappaletta ja lisäksi lämpimän pääruoka-annoksen. Annoksen pääroolissa poseeraa omatekoinen, lempeän mausteinen chorizo, jossa on broileria, possua ja nautaa. Lisäksi lautaselle asetellaan valkosipulinen riisikakku, paistettu muna ja salaattia.

Monet brunssin annoksista ovat myös mainiosti jaettaviksi sopivia, joten esimerkiksi kahden syömään suuntaavat voivat erilaiset kokonaisuudet koostaessaan nauttia melkoisesta makukimarasta. Lillanin ajaton tunnelma on viihtymään houkuttava ja koukuttava, joten yhdessä istuskellen ja maistellen viihtyy helposti pitempäänkin. Taikka vaikka nojatuoliin kahvikupposen ja kirjan kanssa linnoittautuen.

Lillan Hotel Cafe & ButikLillanissa hyödynnetään paljon läheltä, jopa omalta pihalta tulevia tuotteita ja raaka-aineita. Esimerkiksi juustot saapuvat Ahlmanilta ja Lillanin omistajapariskunnan, Paula ja Harri Paltilan, vanhemmilta taas saadaan keittiöön marjoja ja omatekoisia hilloja sekä mehuja. Omenahillon raaka-aineet ovat kasvaneet oman tontin puissa, porkkana-karviaishillo taas on Harrin äidin omista marjoistaan taituroimaa. Myös smoothieihin upotetaan omia marjoja ja glögit keitellään omista mehuista.

Kahvi tai haudutettu tee santsailtuna sekä luomumehu sisältyy hintaan.

Lillanin brunssi on tarjolla lauantaisin klo 11-16 osoitteessa Ahlmanintie 29

ESIMERKKI BRUNSSISTA
Frukost 19,90€
Valitse menusta 4 tuotetta. Luomutuoremehu, kahvi/ tee sisältyvät hintaan.
Smoothie (m,g,ve)
Smoothie Bowl (m,g,ve)
Jogurttia ja Lillanin Granolaa (l)
Hedelmäkulho (m,g,ve)
Lämmin manteli-kaurapuuro (m,ve)
Lillanin Omeletti (l,g)
Poro-juusto / herkkusieni-kesäkurpitsa
Croissant & Lillanin hilloja (l)
Avocadoa leivälllä (m,ve)
Lämminsavulohta saaristolaisleivällä (l)
Pekonia paahtoleivällä (m)
Lähitilan juustoja & Lillanin hilloja sekä omaa jyvänäkkileipää (g)
Mutakakku ja mascarponevaahtoa (g,l)
Juustokakku

Frukost & Mera 22,90€

Frukost & Mera sisältää alla olevan annoksen sekä haluamasi 2 tuotetta Frukost-menusta. Luomu tuoremehu, kahvi/ tee sisältyvät hintaan.

Mera
Valkosipuliriisiä (m,g,vs)
Lillanin chorizoa (m,g,vs)
Paistettua munaa (m,g)

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Lillan Hotel – Kauan odotettu boutique-hotelli avasi Viinikan puistokaupunginosassa