Aistin Miäskeittäjät ovat loihtineet tammikuun kolmen ruokalajin kausimenulle alkuruokavaihtoehdoiksi talviteemaan sopivia blinin tapaisia Aistin perunalettuja. Niitä tarjotaan mädin ja ginigraavatun lohen kera tai palvatun hirvenpaistin.
Nyt on metsästyskausi ja hirvi kirmaakin riistaisen menukokonaisuuden pääruokana. Karhen metsien hirvi Ylöjärveltä on päätynyt pataan ja sen kanssa lautaselta löytyy ruskistettua pottuvoita.
Aistin ruokafilosofiassa korostuvat lähellä tuotetut, kauden puhtaat ja tuoreet raaka-aineet — teemalla uudet kujeet, vanhat tekijät.
AISTIN TAMMIKUUN MENU
Perunalettuja, Gini-Graavattua Lohta & Mätiä
Tai Palvattua Hirvenpaistia
12 €
Kaikki Lisukkeet 15 €Karhen Hirveä Pataan &
Ruskistettua Pottuvoita
24€Tyrnivanukasta, Vadelmamarenkia,
Kristallisoitua Valkosuklaata &
Kardemumma-Porkkanasorbettia
8€Menukokonaisuus 42 €
Tapahtuma > Ravintolat
Lähimetsien hirveä Aistin kausimenulla
Hintaluokka: Menu
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Ravitsemisliike Aisti
Hallituskatu 19
Tampere
Hotellit läheisyydessä