la 9.9. |  15:30 |  Särkänniemi | Laiturikatu 1, Tampere | iCal

Särkänniemen kesän 2017 ulkoilmakonsertit huipentuvat erityisen tasokkaaseen ilmaiskonserttiin ja ilotulitukseen. Lavalle nousevat Tuure Kilpeläinen & Kaihon KaravaaniAnna Puu ja The Rasmus.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tekee syksyllä Suomen oloissa mittavan Autiosaari-konserttisalikiertueen, joka ulottuu myös Tampere-taloon. Valloittavat keikat ovat bändin tavaramerkki ja suosio on uusien kappaleiden myötä vain kasvussa

– Ideamme on soittaa täyslaidallinen sitä meininkiä, missä Kaihon Karavaani kulkee juuri nyt. Luvassa on rytmiä, karnevaalia, akustista tunnelmointia, surumielistä kaihoa ja isoa iloa, luonnehtii Tuure Kilpeläinen tulevaa.

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin loistava uusi albumi Surusilmäinen kauneus kiteyttää jotain aitoa ja osuvaa suomalaisesta arkitodellisuudesta, rakkaudesta ja kaipuusta tällä hetkellä. Levy nousi heti listaykköseksi julkaisustaan ja myi kultaa nopeasti.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on hionut soittoaan seitsemän vuoden ajan keikkailemalla sekä levyttämällä ahkerasti. Bändi on luonut aivan oman kategoriansa ja soundinsa, jota on vaikeaa lyödä mihinkään karsinaan.

Tapahtuma


Päättärit: Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Anna Puu ja The Rasmus

Päivä: la 9.9.
Aika: 15:30
Hintaluokka: 0€
Tapahtuman kotisivut: http://www.sarkanniemi.fi/ohjelmakesa-2017/

Tapahtumapaikka


Särkänniemi
Laiturikatu 1
Tampere
 Hotellit läheisyydessä