Vesterinen Yhtyeineen - Keikat Tampereella
Vesterinen Yhtyeineen -konsertista 6.3. klo 19 tehdään livestriimaus. G Livestream -lipulla (14,90 €) konserttia voi seurata suoratoistona G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab -applikaatiossa. Konserttistriimaus on myös toistettavissa on-demandina 7 päivän ajan konsertin päättymisen jälkeen.

Vesterinen Yhtyeineen esiintyy viisihenkisellä kokoonpanolla G Livelab Tampereen intiimeillä erikoiskeikoilla lauantaina 6. maaliskuuta! Keikat järjestetään klo 15, 17, 19 ja 21. Jokaiselle keikalle otetaan vain kourallinen kuulijoita.

Universal Musicille levyttävä Vesterinen Yhtyeineen on kasvanut luontevasti niin bändin jäsenistön kuin intohimoisen seuraajakuntansakin osalta. Suorastaan hurmoksellisista keikoista tunnettu, nykyään kymmenhenkinen kokoonpano on vetänyt viime vuosien aikana luokseen loppuunmyytyjä klubeja ja konserttisaleja eri puolilla Suomea.

Keväällä 2021 luvassa on uusi pitkäsoitto ”Meissä asuu elämä”, jonka myötä bändi suuntaa areenakiertueelle. Levyn ensimmäiset singlet Rodeo ja Kolme hyvää vinkkiä ovat jo kivunneet eri radiokanavien soittolistoille lupaavasti.

Yhtyeen suosiota ei hyydyttänyt edes pandemiatilanne. Päinvastoin, Vesterinen Yhtyeineen järjesti keväällä 2020 ”Faaraoiden aika” -kiertueensa päätöskonsertin laajasti uutisoituna, parhaimmillaan 12 000 katsojaa keränneenä striiminä. Myöhemmin kesällä 2020 toteutettiin Vesterinen Ystävineen -kiertue, jonka vastuullisesti järjestetyistä etapeista suurin osa myytiin loppuun. Kaiken lisäksi heidän kappaleensa Kaikki päättyy hyvin muodostui eräänlaiseksi pandemia-ajan toivoa antavaksi symboliksi, josta täten julkaistiin myös uusi versio ja sen ympärille kehittyi myös ”Kaikki jatkuu hyvin” -jousikiertue syksyllä 2020.

 

Tapahtuma > Keikat


G Livestream: Vesterinen Yhtyeineen

 la 6.3.
 19:00
 Hintaluokka: G Livestream 14,90 € 
 Tapahtuma verkossa

 

 

Tapahtumapaikka


G Livelab Tampere

G Livelab Tampere
 Puutarhakatu 1
Tampere

 Hotellit läheisyydessä