Aili Ikosen jazz-keikat Tampereella

Marzi Nymanin johtama Espoo Big Band julkaisee joulun alla levyn, joka sisältää Nymanin tekemiä svengaavia sovituksia tutuista joululauluista. Maan parhaista ja kysytyimmistä muusikoista koostuva EBB esiintyy Tampereen G Livelabissa perjantaina 27.11. solisteinaan yleisön rakastamat laulajat Aili Ikonen ja Sami Pitkämö.

Ikosen ja Pitkämön ohella EBB:n joululevyllä laulusolisteina toimivat myös Maria Ylipää ja Maarit Hurmerinta. Lisäksi levyllä vierailevat Grammy-noteeratut yhdysvaltalaiset laulajat Kurt Elling ja Ruthie Foster sekä mm. Tower of Power ja Saturday Night Live -yhtyeistä tunnettu saksofonisti Lenny Pickett.

Aili Ikonen
Suomen tämän hetken ykkösjazzlaulajaksi tituleerattu Aili Ikonen on monipuolinen laulaja ja lauluntekijä, ura sisältää lukuisia albumeita, big band- produktioita, Ella Fitzgerald -tulkintoja ja jazziskelmiäkin. 

 
Sami Pitkämö on tullut suomalaisille tutuksi laulajana, muusikkona ja orkesterinjohtajana keikkojen lisäksi monista tv:n viihdeohjelmista kuten Tanssii Tähtien Kanssa. 
Espoo Big Band (EBB) on yksi Suomen suurten jazzorkestereiden valioista. Viime vuonna 40-vuotta täyttänyt EBB on tehnyt kunnianhimoista ja pitkäjänteistä työtä suomalaisen jazzmusiikin hyväksi. EBB tunnetaankin erityisesti uuden kotimaisen musiikin tuotannoistaan.

Tapahtumat > Jazz / Joulukonsertti


Espoo Big Band feat. Aili Ikonen & Sami Pitkämö – Blue Christmas

 la 27.11.
 17:30 / 21:00
 Hintaluokka: 38 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


G Livelab Tampere

G Livelab Tampere
 Puutarhakatu 1
Tampere

 Hotellit läheisyydessä