Jarkko Aholan joulukonsertit TampereellaJarkko Ahola pyhittää loppuvuoden perinteiseen tapaan kirkkokonserteille. Tänä vuonna komeaäänisen tenorin tulkintaa joulun klassikoista saadaan Tampereen Tuomiokirkossa lauantaina 21.12.2019.

– On toki kliseenomaista todeta, että joulukonserteista alkaa muodostua perinne sekä artistille että toivottavasti myös yleisölle. Mutta niin todellakin koen. Kun on seitsemänä vuonna kiertänyt joulunalusajan Suomea ristiin rastiin, ei osaa muuta edes toivoa tai odottaa. Tätähän minä ja tiimini teemme! Nähdään siis joulukonserttikiertueen merkeissä ja aletaan pikkuhiljaa virittäytyä tunnelmaan, kommentoi Ahola kiertuettaan. Aholan kirkkokonsertteihin mielivien kannattaa ostaa lippunsa etukäteen, sillä kiertue on ollut useana vuotena loppuunmyyty. Ennen kirkkokiertuettaan Ahola kiertää konserttisaleja uuden Metallisydän-albuminsa tiimoilta sekä valloittaa Hartwall Arenan jo kolmannen kerran yhdessä Waltteri Torikan kanssa.

 

Tapahtuma > Keikat


Jarkko Ahola – joulukonserttikiertue 2019

 la 21.12.
 19:00
 Hintaluokka: 32  Ticketmaster.fi
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Tampereen tuomiokirkko

Tampereen tuomiokirkko
 Tuomiokirkonkatu 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Tampereen tuomiokirkko on yksi Tampereen näyttävimmistä rakennuksista ja se on rakennettu vuosina 1902–1907. Jussinkylässä ydinkeskustan liepeillä sijaitseva kirkko on itsessään nähtävyys. Kirkkosalin kuuluisat freskot on maalannut taidemaalari Hugo SimbergAlttarin kahta puolta ovat maalaukset Haavoittunut enkeli ja Kuoleman puutarha, jotka kuuluvat Hugo Simbergin tunnetuimpiin töihin ja joista hän teki myöhemmin useita uusia versioita. Wikipedia