16:00 – 22:00
Deli 1909 & Wine Bar | Puutarhakatu 11, Tampere | iCal
Deli 1909 saa pääsiäisviikonlopun lauantaina vieraakseen Chef Santerin, joka on suunnitellut välimerellisen illallisen pääsiäistyyliin.
Sapaslautasella maistuvat suomalaiset maut: omenasiirapin kanssa tarjolle tulevaa riimilammasta Kurjen tilan lampaasta, parfait
savustetusta särjestä kerallaan paahdettua ruista, lähijuustoja ja pikkelöityjä
kasviksia.
– Pääruokana tarjoilen satumaisen mausteista lammasta
marokkolaisittain. Kyseinen resepti on tuliainen makumatkoiltani
Marokosta. Jälkiruoka jatkaa flirttailua pääsiäisruokaperinteen kanssa,
mutta pikku twistillä, sillä samettinen sitruunakakku saa seurakseen lämmintä
kastanjakermaa, kertoo Santeri.
Deli on runsaasta juomavalikoimastaan tunnettuun gastropub-perheeseen kuuluva rento vaihtuvan valikoiman viinibaari.
MENU
Sapaslautanen
Lammasta Marokkolaisittain
Sitruunakakkua Ja Lämmintä Kastanjakermaa
34 €
Tapahtuma
Pääsiäisillallinen à la Chef Santeri
la 20.4.
16:00 – 22:00
Hintaluokka: 34
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Deli 1909 & Wine Bar
Puutarhakatu 11
Tampere
Hotellit läheisyydessä
Lue lisää tapahtumapaikasta: Deli 1909 & Wine Bar