Tämän hetken kiinnostavimpiin kotimaisiin lauluntekijöihin lukeutuva Laura Moisio nähdään huippubändinsä kanssa Telakalla keikalla lauantaina 17.10.

Omaa tietään kotimaisen musiikin kentällä kulkeva tamperelainen sekoittaa folkia, bluesia ja vanhaa iskelmää. Kappaleissa omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun.

”LAURA MOISIO EI YRITÄKÄÄN HALAILLA MASSOJA – KAUNIISSA YKSINPOHDISKELUISSA KAIKUU JUUREVA AMERICANA JA 1970-LUKU” (HELSINGIN SANOMAT ****)

 

Tapahtuma > Keikat


Laura Moisio Telakalla

 la 17.10.
 20:00
 Hintaluokka: 18 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Telakka

Telakka
 Tullikamarin aukio 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

Ravintolaesittely: Telakka

Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi