Ina Forsman

Ajattele ennemmin Amy Winehousea kuin B.B. Kingiä. Kuvittele mausteeksi mieluummin tiukkaa soul-svengiä kuin pitkiä kitarasooloja. Kuuntele karhean uskottavaa ääntä, jota on verrattu paahdettuun hunajaan. Ina Forsman laulaa kuin suomalaisen bluesin kruunaamaton kuningatar.

Forsman valittiin vuoden tulokkaaksi 2015 Finnish Blues Awardseissa. Siihen mennessä hän oli jo levyttänyt Helge Tallqvistin yhtyeen kanssa ja aloittanut ensimmäisen sooloalbuminsa tekemisen. Viimeistään silloin, kun Forsman lähti Euroopan kiertueelle Blues Caravan 2016 -ryhmässä Layla Zoen ja Tasha Taylorin kanssa, oli jo vissi, että edessä on loistava tulevaisuus. Upean sukseen ansiosta Forsmania viedään jälleen maailmalleBlues Caravan 2019 -kokoonpanossa.

Ina Forsmanin toinen sooloalbumi on vuoden 2019 odotetuimpia kotimaisia blueslevyjä. Levynjulkaisukiertueen Tampereen-keikkapaikaksi hän valitsi TTT-Klubin. Vierailu meillä on Forsmanin ensimmäinen, ja odotettavissa on tuore ja energinen keikka täysimittaisen bändin kera.

Show klo 22, ovet klo 21:30

 

Tapahtuma


Ina Forsman

 la 12.1.
 22:00
 Hintaluokka: 20 
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


TTT-Klubi

TTT-Klubi
 Hämeenpuisto 28 – 32
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


TTT-Klubi tarjoaa musiikin ja komedian ystäville uniikin tilan ja konseptin, jollaista ei muualla Tampereella löydy. Keikkoja ja komediaa näkee läheltä ja mukavasti istuen, ravintolapalvelut tietysti baari on käden ulottuvilla. TTT-Klubin kotisivut

TOIMITUKSEN VINKKI! Muistathan varata lipun yhteydessä myös hotellihuoneen ja pöydän lähiravintolasta!

Ravintolat Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä

Ravintola Aisti TampereAisti

Etäisyys 50 m


maruseki annoksia kohokohdatMaruseki

Etäisyys 210 m


Ravintola-Tampere-Pyy-1Ravintola Pyy

Etäisyys 450 m


Hotellit Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä

Cumulus HameenpuistoScandic Hämeenpuisto

Etäisyys 300 m