Arimon Hovi -stand up klubi TampereViime viikonloppuna avattiin käyttöön Paviljonki-näyttämö, joka on Komediateatterin kesäteatterin piharavintola. Esiintymiskäyttöön se otettiin ensimmäisen kerran lauantaina stand up -koomikko Arimo Mustosen Arimo hävyttömästi -showlla.

Show palaa seuraavaksi uudelle lavalle perjantaina. Kokeneen koomikon Arimo Mustosen rehellisessä show:ssa kerrotaan myös ne jutut, mitkä on jätetty TV-ohjelmista pois. Arimo lupaa tuulettaa kaappinsa ja kertoa miten asiat oikeasti Suomessa ovat.

Arimo Mustonen on myös Komediateatterin virallinen tai ainakin epävirallinen kuningas, sillä lokakuussa jatkuu stand up -koomikon keväällä keskeytynyt oma klubi (Arimon Stand Up Hovi) Juhlatalo hovissa.

– Paviljonki on tyylikäs kesäravintola keskellä Tamperetta, Komediateatterin pihassa. Se on tullut kymmenilletuhansille katsojille tutuksi Komedialla vieraillessaan. Nyt tuomme sinne esityksen. On hieno nähdä, miten tila toimii komiikalle ja miten kansa viihtyy siellä esitystä seuraamassa, toteaa teatterinjohtaja Panu Raipia.

Komediateatteri on toiminut vuosia tutusti Päänäyttämöllä, Ravintolanäyttämöllä, Juhlatalo Hovissa sekä Ulkoilmanäyttämöllä, joka toimii kesäteatterinäyttämönä. Lisäksi teatterilla on oma pub tien toisella puolella. Pub Sisko ja sen Veli vietti juuri ensimmäisiä synttäreitään.

Kesäteatterinkin näyttämölle komiikkaa vielä tänä kesänä

Kesäteatterin näyttämöllä nähdäänkin komiikkaa vielä tänä kesänä, kun improteatteri Snorkkelin Kuutamokeikka palaa juurilleen ulkonäyttämöllle. Perjantaina 21.8. Komediateatterin kesäkauden päättää ilotulitukseen huipentuva Komedian Superilta, jonka komiikan säihkettä tähdittävät mm. Juha Laitila, Jaakko Saariluoma, Anitta Ahonen ja Niko Kivelä.

Niko Kivelä nähtiin Komediateatterilla viimeksi keväällä 2020. Kuvaaja: Ronja Honko, Kohokohdat.fi

 

Tapahtuma > Stand up Tampere


Kuninkaallinen stand up -koomikko Arimo Mustonen avaa Komediateatterin Paviljonki-näyttämön

 la 25.7. klo 19:30 ja pe 31.7. klo 19
 Hintaluokka: 22,50 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


TAMPEREEN KOMEDIATEATTERI

TAMPEREEN KOMEDIATEATTERI
 Lapintie 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Ravintolat läheisyydessä

Sisko ja sen Veli | 30 m.

 

Trattoria TammerinpuistoBistro Tammer | 240 m.

 

Muusa | 300 m.

 

Tampella | 230 m.

 

Hotellit läheisyydessä

Radisson Blu Grand Hotel Tammer | 260 m
1920-luvun tyyliä edustava hotelli 50 metrin päässä Koskipuistosta. Huonehintoihin sisältyy ilmainen pääsy saunaan sekä ilmainen langallinen internetyhteys.