Kumman ravintola ja terassi ovat avoinna, mutta ruokia voi edelleen tilata myös mukaan otettavaksi joko kotiin, konttorille taikka vaikka piknikille. Nyt valmistaudutaan jo kummalliseen juhannukseen. Ravintolan keittiössä onkin loihdittu keskikesän juhlan kunniaksi erityinen juhannussetti.

Kumman ateriakokonaisuus on mitoitettu kahdelle. Ravintolasta kehotetaankin lämmittämään saunaa, grillaamaan tai lämmittämään boxin sisältö ja nauttimaan rennosti suvijuhlasta.

– Aloimme myydä Kumman Juhannusboxeja jo hyvissä ajoin ennakkomyynnillä, kertoo ravintoloitsija Antti Kokko.

Koska boxin sisältö säilyy kylmässä koko juhannusviikonlopun, on nautiskeluaikataulussa mukavasti pelivaraa. Eikä kaikkea tarvitse välttämättä syödä samana päivänä.

– Boxin sisältö säilyy kylmässä koko juhannuksen, eli kyseessä on kätevä ratkaisu yhdessä noutojuomiemme kanssa. Kummassa on myös ulosmyyntioikeudet. Pienpanimokaapista asiakas voi nypätä matkaansa herkkujuomia vaikka puistopiknikille Koskipuistoon, vinkkaa Kokko.

Kumman Juhannusboxit

Tilaa ennakkoon ja nouda torstaina 16-22

JUST GO

Loimulohta (L, G, M) Koivupäreellä suolattua ja katajanmarjalla maustettua lohifileetä

Rosvonpaistia (L, G, M) Folionyytissä ylikypsää tuoreilla yrteillä ja valkosipulilla karitsaa, possua sekä häränrintaa.

Kumman RIBS. Ribset ameriikan malliin ja Kumman omaa miedosti hottia bbq-kastiketta.

Varhaisperunasalaattia (Vegaani, G) Vaalealla balsamiviinietikalla maustettua perunaa, kevätsipulia ja tilliä.

Crunchy greens -salaattia (Vegaani, G) Rapea salaatti lehtikaalista, varhaiskaalista, purjosta ja ruusukaalista. Paahdettua kurpitsaa, granaatinomenaa ja soijavinegretteä

Kvinoaa ja broccoliinia (Vegaani, G) Sitruunalla ja tuoreella mintulla maustettua kvinoaa. Paahdettua ja marinoitua varsiparsakaalia, porkkanaa. Avocadoöljyä, savustettua paprikaa ja tomaattia.

GO VEGAN (Vegaani ja G)

Bataattipihvit. Reilut pihvit Ameriikan malliin ja Kumman omaa miedosti hottia bbq-kastiketta.

Täytetty Avocado. Avocado on maustettu limeöljyllä, maldon-suolalla, savustetulla paprikalla, mustapippurilla ja korianterilla. Täytteenä paahdettua kikhernettä, kurkkua ja tomaattia sekä tuorejuustoa.

Soijachoritzoa. Folionyytissä sipulilla, chilillä, tomaateilla, mustapavuilla maustettu tomaattinen soijachoritzo.

Varhaisperunasalaattia. Vaalealla balsamiviinietikalla maustettua perunaa, kevätsipulia ja tilliä.

Crunchy greens -salaattia. Rapea salaatti lehtikaalista, varhaiskaalista, purjosta ja ruusukaalista. Paahdettua kurpitsaa, granaatinomenaa ja soijavinegretteä.

Kvinoaa ja broccoliinia. Sitruunalla ja tuoreella mintulla maustettua kvinoaa. Paahdettua ja marinoitua varsiparsakaalia, porkkanaa. Avocadoöljyä, savustettua paprikaa ja tomaattia.

Ravintolan kotiinkuljetus toimii edelleen Wolt:in ja Foodora:n kautta ja ruokaa saa tilattua ennakkoon netistä ja noutaa mukaan.

 

Tapahtuma > Ravintolat


Kumman Juhannusboxit

 to 18.6.
 16:00 – 22:00
 Hintaluokka: 60 kahdelle  Dinnerbooking.com
 Tapahtuma verkossa

Tilaus ennakkoon | Nouto to 18.6. klo 16-22

 

Tapahtumapaikka


Kumma Junk Bar & Lounge

Kumma Junk Bar & Lounge
 Aleksanterinkatu 20
Tampere

 Hotellit läheisyydessä