Tampereen Teerenpelissä impron rakastajille avautui 2018 aivan uuden tyyppinen tapahtuma, sillä Kuitenkin vituttaa kaikki -treeniklubin taustalta löytyy impron ja stand up -komiikan huippuja.

Uuden formaatin improklubin Tampereelle toivat koomikko Johanna Tohni ja näyttelijä Jenna Teinilä, ovat tavallista arkea eläviä, perheellisiä naisia, joiden elämässä tarpeeksi merkittävää jalustaa saa pienet asiat, jotka tuntuvat merkityksettömiltä, mutta todellisuudessa ovat maksimaalisen ärsyttäviä.

Kaupungin terapeuttisimmalla klubilla yleisö pääsee viihtymään ja iloitsemaan sekä nauramaan asioille, jotka todella ottaa aivoon.

Tapahtuman improvisoidut elementit mahdollistavat yleisön omienkin ongelmien käsittelyä. Esiintyjille voi kertoa ärsyttävät asiansa ja kokea kuinka improvisaation ammattilaiset muovaavat aiheestasi esityksen.

Musiikkia esityksissä improvisoi loistava improvisaatiomuusikko Samuel Teini.

HUOM! Ei Herkkänahkaisille, Esitys Saattaa Sisältää Voimakkaita Kohtauksia Ja Ronskia Kielenkäyttöä.

Liput Liput 12 € / 15 €

Ovelta Tuntia Ennen Esitystä.
Myös Ennakkoliput Tulossa Myyntiin

 

Tapahtuma


Kuitenkin v*****aa kaikki – treeniklubi: Johanna Tohni, Jenna Teinilä, Samuel Teini

 to 7.11.
 19:00
 Hintaluokka: 12 € / 15 € 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Teerenpeli Tampere

Teerenpeli Tampere
 Hämeenkatu 25
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Seurusteluravintola Teerenpeli on monipuolinen ravintola, joka myy oman panimon ja tislaamon tuotteita kuten oluita, viskejä ja siidereitä. Teerenpeleissä on tarjolla aina myös pientä suolapalaa valomerkkiin asti. Ravintolakulttuurin saralla Teerenpeli on pioneeri Tampereella.

Ravintolaesittely:
Teerenpeli Tampere