Pizzeria Myssyssä koetaan keskiviikkona 15.9. treeniklubi, jonka stand up -koomikoiden Riku Suokas ja Johanna Tohni ovat tarkoittaneet tulevan esityksen materiaalin testaukseen. Mars vs. Venus? uusintaottelun ensi-ilta on nimittäin TTT-klubilla syyskuussa.

Mars vs. Venus? saa vihdoin jatkoa, sillä yli kolme vuotta ja 30 000 katsojaa myöhemmin koomikkopariskunta ovat valmiita uusintaotteluun.

Kasvaneet lapset ja uudet perheenjäsenet on vedetty mukaan tähän uusperheen arkea ja keski-ikäistyvien koomikoiden parisuhdekiemuroita käsittelevään hulvattomaan stand up -esitykseen. Ja tietysti myös tällä kierroksella kisaillaan siitä, kummalla on vaikeampaa.
Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Riku Suokas on stand up -komiikan pioneereja Suomessa. Teatterin lisäksi hän on työskennellyt menestyksekkäästi elokuva- ja TV-tuotannoissa.

Johanna Tohni on entuudestaan tuttu esityksistä Mars vs. Venus? sekä Pop Fiction. Hän on esittänyt stand upia ympäri Suomen sekä esiintynyt Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.

Huikean viihteen lisäksi tarjolla on myös huiken hyvää pizzaa! Secret Sauceity taikoo Mansen Maukkaimmat Pizzat kaikille halukkaille! Huom! Esityksen aikana ei ruokailua, saavuthan ajoissa jos haluat ruokailla. Keittiö on auki vielä esityksen jälkeenkin.

 

Tapahtuma > Keikat


Komediaa & Pizzaa: Work in Progress – Mars vs. Venus? Pizzeria Myssyssä

 ke 15.9.
 19:00
 Hintaluokka: 10€ 
 Tapahtuma verkossa

Ei ennakkomyyntiä

Tapahtumapaikka


Pizzeria Myssy

Pizzeria Myssy
 Pellervonkatu 9
Tampere

 Hotellit läheisyydessä