Kiven hulppealla terassilla on ulkobaari, josta saa ostaa valikoituja ykköstuotteita. Ruoka-annokset tilataan sisältä, mutta tarjoillaan pöytiin terassille.

Kulttuuriravintola Kiven komea kesäterassi on avautunut ja annosvalikoima mittavammaksi uudistunut. Ulkosalla vieraille maistuvat erityisesti uutuutena tarjolle tuodut toastit. Nyt terassilla ja sisätiloissa on myös ohjelmaa vieraiden viihdykkeenä.

Torstaina 15.8. Uusi runo- / musiikkiklubi ”Lyriikat edellä” on osa Venlan Runoiltojen sarjaa Kulttuuriravintola Kivessä. Illoissa yhdistyy ja sekoittuu iloisesti runous, laululyriikat sekä livemusiikki. Esiintyjinä nähdään elokuussa upeat laulaja-lauluntekijät Olli Helenius Helsingistä ja Daisy Öster Oulusta. Illan aikana pyörii lisäksi runokaraoke eli avoin mikki -osuus. Mikäli aikaa jää, ohjelmassa on mukana open mic -osuuden lisäksi myös yhteisöllistä runojen kirjoittamista sekä näiden instant-runojen lausumista.

Tilaisuus on pääsymaksuton!

Lue lisää: https://www.facebook.com/venla.moisala

Venla Moisala

DJ Juissi rytmittää Kiven iltoja joka toinen tiistai 4.6. alkaen ja Venla Moisala valikoituina torstaipäivinä 11.7. klo 19 startaten.

– Kivi groovaa, eli teemana on soul, funk ja groove jazz. Sellaista letkeää ja hyväntuulista suomalaista ja ulkomaista musiikkia vinyyleiltä, Juissi kuvailee.

Monista runotapahtumista tuttu Venla Moisala taas vetää runoiltoja raikkaalla ja uudenlaisella otteella. Heinä- ja elokuussa on siis luvassa runotemmellystä tuorein tyylein.

Keskustorin laidan Kivi paisteisine terasseineen kun on aivan paraatipaikalla niin matkailijoiden kuin kotikaupungin lomailijoidenkin ruokailukohteeksi. Suosituimpien kesäsyötävien sarjaan nopeasti nousseet toastit maistuvat erityisesti terassilla paistatteleville kylmän juoman kyljessä. Toasteja on kolmea eri täytesortilla: serranokinkulla, fetajuustolla ja ylikypsällä härällä.

– Toasteja kyseltiin ja ne ovatkin olleet nyt todella suosittuja. Myös Mattilan ylikypsää kalkkunankoipea menee paljon aina vaan, keittiömestari Antti Tuomi kertoilee.

Keittiömestari Antti Tuomi on täpinöissään Kiven kesäohjelmasta ja komeasta terassista tarjoamisineen.

Kiven salaatit ovat perinteisesti olleet todella tilattuja ympäri vuoden, mutta kesälistalla on myös monia tuhdimpia annoksia, joista löytyy vaihtoehtoja esimerkiksi monenkokoisilla vatsoilla ja mieliteoilla varustettujen ruokailijoiden tyytyväistyttämiseen. Valikoimaa piisaa rouheasta hodarista Kiven Club sandwichiin ja falafel-pitaan. Maistuvaisia tuotteita on myös juomarintamalla, sillä valikoimaan on saatu mm. Narvan panimon oluita.

Ja kun Keskustorilla sattuu olemaan isompaa tapahtumatouhua, kantaa Kiven väki valtaisan paellapannun ulkosalle herkkujaan loihtien.

Kiven Groove-illat joka toinen tiistai klo 18-21
4.6. / 18.6. / 2.7. / 16.7. / 30.7. / 13.8.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

kivi lohipasta kohokohdatKOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY