Down Home Kivi -bluesillassa Robbie Hill, Kuvaaja Jyrki Kallio

Vuoropäällikkö Heidi Perello valtakunnassaan.
– Bluesillat myydään melkein aina ihan täyteen ja tunnelma on todella katossa, kertoo itsekin bluesiin tykästynyt Heidi Perello.

Kulttuuriravintola Kivi on rentoa ruokailua, tuopposelle tai lasilliselle poikkeamista ja monipuolista meininkiä niin lavalla kuin lautasilla ja laseissakin. Kiven bluesillat ovat jo käsite kaupungin musiikkitarjonnassa. Myös Eclipse Jazz Clubin yhteistyö jatkuu ja on tuonut oman lisänsä Kiveen tehden siitä yhden Tampereen laadukkaimmista musiikkiklubeista.

Kiven viikonloput halutaan pyhittää seurustelulle, joten erilaiset esitykset asettautuvat viikolle.

 pe 17.7. 17:00 - 20:00
DJ Juissi tuo groovit rytmit Kiven kesäterassilla
Kulttuuriravintola Kiven komea ja ruokaisa kesäterassi on avautunut! DJ Juissi rytmittää Kiven iltoja...

 pe 24.7. 17:00 - 20:00
DJ Juissi tuo groovit rytmit Kiven kesäterassilla
Kulttuuriravintola Kiven komea ja ruokaisa kesäterassi on avautunut! DJ Juissi rytmittää Kiven iltoja...

 pe 31.7. 17:00 - 20:00
DJ Juissi tuo groovit rytmit Kiven kesäterassilla
Kulttuuriravintola Kiven komea ja ruokaisa kesäterassi on avautunut! DJ Juissi rytmittää Kiven iltoja...


LISÄÄ
Jazz Club Kivi -illat ovat kevätkaudella 2020 kerran kuussa tiistaisin 28.1., 18.2., 3.3., 21.4, ja 12.5.
Blues ei synkistele – blues on hyvä meininki

Kathmandu Blues Band © Jyrki KallioTampereen mittakaavassa aika ainutlaatuisten Down Home Kivi -bluesiltojen myötä Kivestä on muotoutunut suoranainen bluesklubi, jonne tullaan nauttimaan niin laadukkaasta musiikkimeiningistä kuin ruoasta sekä siemailtavistakin.

– Bluesillat myydään melkein aina ihan täyteen ja tunnelma on todella katossa. Meillä käy paljon niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin huippuartisteja, vuoropäällikkö Heidi Perello kuvailee.

Tupa tulee nopeasti täyteen, eikä numeroituja paikkoja ei ole. Asiakkaat ovatkin keksineet näppärän keinon varmistaa itselleen parhaat paikat.

– Monet tulevat mielellään syömään jo hyvissä ajoin ennen esitystä, jolloin he voivat samalla valita suosituimmat paikat lavan tai ikkunoiden vierestä, Tampereen Teatterin keittiömestari Antti Tuomi paljastaa.

Alkuperäinen teksti: Ronja Honko, Päivitetty: Toni Honko 10.1.2020, Lifestyle Media Oy
Blues-kuvat: Jyrki Kallio, muut kuvat Tampereen Teatteri ja Ronja Honko

Shaun Booker & Sean Carney © Jyrki Kallio
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Kulttuuriravintola Kiven tapahtumia

Katso tapahtumat kokonaisuudessaan ravintolan kotisivuilta:  kulttuuriravintolakivi.fi/tapahtumat

kivi broadway kuva villivisio