Stand up -koomikko Heli Sutela, Kuvaaja Markus Lehto
Stand up -koomikko Heli Sutela, Kuvaaja Markus Lehto

Kesän kovin stand up -ilta tuo Komediateatterin näyttämölle Heli Sutelan ja ystävät. Lauantaina 11.7. lavalle nousevat Petri Hankosen ja Riku Sottisen isännöimänä stand up -koomikot Tomi Haustola, Ida Grönlund, Eriikka Väliahde, Fathi Ahmed sekä tietenkin illan pääesiintyjänä itse Sutela. Lauantai-illan esitykseen on enää muutamia paikkoja vapaana.

Illan isäntä Petri Hankonen myönsi Kohokohtien lukijoille erikoishinnan 18€. Muista mainita Kohokohdat lipputilauksen yhteydessä!

Stand up -koomikko Petri Hankonen.

– Panu Raipia teki ystävänpalveluksen ja mahdollisti tilan saamisen käyttöömme. Siitä iso hatunnosto Komediateatterille, kiittää tapahtumaa tuottava koomikko Petri Hankonen.

Keväällä keikat loppuivat myös koomikoilta kuin seinään. Ja koska komiikka yleisön reaktioineen on vahvasti vuorovaikutteista, ei striimauskaan oikein toiminut, toisin kuten esimerkiksi musiikkialalla. Jopa yli neljän kuukauden tauko on ollut stand up -ammattilaisille vaikeaa aikaa, mutta hyvääkin on siitä seurannut. Ilmassa on nyt säkenöivää sähköä ja konkareitakin vähän jännittää.

– Kyllä on ollut hienoa nähdä hymyileviä kasvoja poistuvan salin lisäksi myös lavalta, kun ollaan pitkän tauon jälkeen päästy taas esiintymään. Ja 100% kaikki, jotka ovat palanneet keikkatauolta, ovat tehneet joko tosi hyvän tai loistavan keikan. Kova ammattitaito ja jännitys ovat hyvä yhdistelmä. Siinä vanhat vaistot heräävät henkiin ja mukana on tiettyä herkkyyttä. Kyllä yleisöä nyt hemmotellaan, kuvailee Hankonen.

Liput ennakkoon 20€ / ovelta 25€  / Kohokohtien lukijoille 18€ (vain 11.7. esitys)
Ennakkoliput/varaukset spostilla:
riku.sottinen@gmail.com
Vastauksena saat maksulinkin. Mahtavan helppoa!

 

Tapahtuma > Stand up


Kesän kovin stand up -ilta: Tomi Haustola, Ida Grönlund, Eriikka Väliahde, Fathi Ahmed ja Heli Sutela

 la 11.7.
 19:00
 Hintaluokka: 20
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


TAMPEREEN KOMEDIATEATTERI

TAMPEREEN KOMEDIATEATTERI
 Lapintie 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Ravintolat läheisyydessä

Sisko ja sen Veli | 30 m.

 

Trattoria TammerinpuistoTrattoria Tammerin puisto | 240 m.

 

Muusa | 300 m.

 

Tampella | 230 m.

 

Hotellit läheisyydessä

Radisson Blu Grand Hotel Tammer | 260 m
1920-luvun tyyliä edustava hotelli 50 metrin päässä Koskipuistosta. Huonehintoihin sisältyy ilmainen pääsy saunaan sekä ilmainen langallinen internetyhteys.