los-pollos-sunnuntai-sali-kohokohdat

Los Pollos kutsuu keittiötähtiä luokseen kokkaamaan. Joka sunnnuntai ravintolaan saapuu vieraileva kokki, joka valmistaa suunnittelemansa menun Los Pollosin keittiössä. 6.11. syksyn viidentenä vierailijana nähdään keittiömestarilegenda Hannu Wiss. Eipä ihme, että pöytävarauksia onkin tehty jo paljon.

Tällä kertaa Wiss ei kokkaa ruokia alligaattorista, puhvelista tai kalkkarokäärmeestä, vaan valmistaa menun hyödyntäen ravintolan kanagrilliä. Luvassa on ennakkotietojen mukaan meksikolaistyyppisiä herkkuja, kuten korianterilla ja chilillä maustettua guacamolea, fajitaksia, itse tehtyä tomaattisalsaa, tuoreita kasviksia, kanaa ja lihaa.

pollos-raaka-aineita Päivän teema rakennetaan aina musiikkia ja juomatarjontaa myöten valmistettavan ruoan perusteella.

Ovet aukeavat klo 15 ja ruokailu alkaa n. klo 16. Tiedossa on aina rennot yksityishippalot, koska ravintola on avoinna vain tämän tilaisuuden asiakkaille. Pöydät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leskinen on innoissaan vierailevista kokeista ja hyvästä sunnuntaisäpinästä.

– Meillä on ollut todella hienoja ja mielenkiintoisia sunnuntairuokailuja. Tässä oppii itsekin uutta jokaiselta vieraalta, Leskinen kiittää.

Lue myös: Los Pollos sai siivet, kokkivierailusunnuntait ja torstaitapastelua erikoishintaan

 

Hannu Wissin menu julkaistaan myöhemmin

Hinta 18-25€ riippuen raaka-aineista, joita vieraileva tähti aikoo käyttää.

Varaukset toni@pollos.fi tai 0400 320 328

Tapahtuma


Los Pollosin sunnuntaivieraat

Päivä: su 30.10.2016
Aika: 15:00 – 21:00
Hintaluokka: 18-25€ riippuen raaka-aineista, joita vieraileva tähti aikoo käyttää.
Tapahtuman kotisivut: http://pollos.fi/

Tapahtumapaikka


Los Pollos
Hatanpään valtatie 1
Tampere
Koskikeskuksen Otavalan tunneli