Kattilan uusi keittiömestari yhdistää Katalonian pohjolaan ja tekee jälkiruokataidetta
Bistro Kattilan uusi keittiömestari Juan Pablo Ballesteros on kotoisin Kolumbiasta ja taituroinut tiensä nimekkään ravintolan pääkondiittoriksi Barcelonassa. Suomeen ja Kattilaan hänet toi rakkaus. Nyt latinalais-amerikkalaiset, välimerelliset ja pohjoismaiset keittiöelementit yhdistyvät Kattilan uudella listalla. Jälkiruoista taas on tullut taidetta. Kattila on alkutaipaleestaan asti ollut varsin kansainvälinen ravintola, jossa maailman eri keittiöt kohtaavat. Ballesteros muovailee annosmakuja nyt … Jatka artikkelin Kattilan uusi keittiömestari yhdistää Katalonian pohjolaan ja tekee jälkiruokataidetta lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen