MAINOS

KAHVILAT TAMPERE

Vesa Leppälä kokkaa maailman ruokaa yhden miehen keittiössä Pispalassa

Vain harva kokki uskaltautui luomaan uraa Ruotsia pitemmälle kolmisenkymmentä vuotta sitten. Vesa Leppälä teki sen. Ja samalla mittavan uran maailman huippuhotellien ja -casinoiden ravintoloissa vaativissa pesteissä. Nyt hän on vaihtanut 480 työntekijän vetoiset keittiökatraat yhden miehen köökkiin idyllisessä Pispalassa.

Mokkamestareilta kahvia kuppeihin ja pusseihin

Kuutisen vuotta antaumuksella vain paahtopuuhiin keskittynyt Mokkamestarit on jälleen avannut kivijalkakahvilan. Peräti ihan samoille nurkille kuin missä se sijaitsi aikaisemminkin. Verkatehtaankadulla saa siis taas suloisen suunmyötäistä kahvia. Ja vinyylilevynautintoja.

Purnauskis on kissojen koti ja kissaihmisten kahvila

Kehräystä, hyrinää, kiehnäystä, silitystä... Suomen ensimmäinen kissakahvila on avattu Tampereen Tammelaan, Aaltosenkadulle. Kahvilaan pääsee pientä maksua vastaan silittelemään viehkoja viiksekkäitä. Kahvia tai teetä mielivät saavat santsata kuppitolkulla kuumaa juomaa.

Arthouse Cafe Kehräsaari uudistui – Kahvia, viiniä, taidetta ja taidekakkuja

HUOM! Tämän kahvilan toiminta loppui ja tilalla toimii uusi kahvila Arthouse Cafe Kehräsaari on avautunut uusin...

Vegaaniravintola Tampereella: Kuninkaankadun Cafe Gopal on eettinen hyvän mielen kahvila ja lounaspaikka

Kuninkaankadun Gopal on valitettavasti lopettanut toimintansa Café Gopal on eettisyyttä ja luomua rakastavan viihtyisä ja kodikas...

Uusi ruokaisa Cafe & Bakery Nostalgia avaa Finlaysonille

TÄMÄ KAHVILA ON LOPETTANUT TOIMINTANSA Finlaysonin Siperiassa, aivan Bar & Bistro Fabricin naapurissa sijaitseva kahvila Nostalgia...
MAINOKSETRavintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar
banneri-ihku-baari-tampere