lauantai, syyskuu 22, 2018

KAHVILAT TAMPERE

Kahvilat Tampere: Tampereen Paahtimo & Espresso Bar

Tampereen Paahtimo on palvellut kahvikissoja omin kahvein vuodesta 2010. Kahvia paahdetaan sekä suoraan asiakkaille että...

Viinimestari Elisa Närhen suosikkikahvilat Tampereella

Tiesitkö, että sommelierit ovat tekemisissä monien muidenkin juomien kuin vain viinien kanssa? Heillä tulee olla koko juomakirjo hallinnassa aperitiiveista kahviin. Särkänniemen viinimestari Elisa Närhi on viinien ohella kiinnostunut myös hyvästä kahvista sekä teestä ja käy usein kahviloissa vapaa-ajallaan. Kysyimme Elisalta mitkä ovat hänen suosikkikahvilansa Tampereella.

Purnauskis on kissojen koti ja kissaihmisten kahvila

Kehräystä, hyrinää, kiehnäystä, silitystä... Suomen ensimmäinen kissakahvila on avattu Tampereen Tammelaan, Aaltosenkadulle. Kahvilaan pääsee pientä maksua vastaan silittelemään viehkoja viiksekkäitä. Kahvia tai teetä mielivät saavat santsata kuppitolkulla kuumaa juomaa.

Mokkamestareilta kahvia kuppeihin ja pusseihin

Kuutisen vuotta antaumuksella vain paahtopuuhiin keskittynyt Mokkamestarit on jälleen avannut kivijalkakahvilan. Peräti ihan samoille nurkille kuin missä se sijaitsi aikaisemminkin. Verkatehtaankadulla saa siis taas suloisen suunmyötäistä kahvia. Ja vinyylilevynautintoja.

Vesa Leppälä kokkaa maailman ruokaa yhden miehen keittiössä Pispalassa

Vain harva kokki uskaltautui luomaan uraa Ruotsia pitemmälle kolmisenkymmentä vuotta sitten. Vesa Leppälä teki sen. Ja samalla mittavan uran maailman huippuhotellien ja -casinoiden ravintoloissa vaativissa pesteissä. Nyt hän on vaihtanut 480 työntekijän vetoiset keittiökatraat yhden miehen köökkiin idyllisessä Pispalassa.

Minetti-jäätelöillä herkutellaan Särkänniemen huvitteluissa

Särkänniemessä nautiskellaan tänä kesänä artesaanijäätelöitä. Minetti-jäätelöä valmistetaan myös elämyspuiston omassa Gelato-jäätelötehtaassa.
MAINOKSETMAINOKSET banneri-ihku-baari-tampere