Gastropub Tuulensuussa on herkuteltu jälleen jokasyksyiseen  tapaan hurmaavilla sekä runsaslukuisilla klassikkojuustoilla. Tapahtuma huipentuu sunnuntaina 21.11. juusto- ja portviinibuffettiin.

Huom! Juustoviikkoja vietetään viikolla ma-to ja sunnuntaisin ajalla 7.-18.11.2021 eli ei perjantaisin ja lauantaisin.

Tuulensuussa on tälläkin kertaa tarjolla erityisen kattavasti ranskalaisia vuoristojuustoja, kuten esimerkiksi Comte, vuoristojuustojen kruunaamaton kuningas 1200-luvulta, kova pastöroimaton lehmänmaitojuusto Jurasta. Juustoon käytettävää tuoretta lehmänmaitoa ei saa kuljettaa 25 kilometriä kauempaa juuston tuotantopaikkaan. Erittäin paikallisesta tuotteesta on siis kyse.

Juustot on onnistuttu hommaamaan Tampereelle monen vuoden kokemuksella.

– Hyvän yhteistyökumppanin ja oman kiinnostuksen avulla, lisää ravintoloitsija Sami Lappalainen.

Täman vuoden juomavinkkinä hän haluaisi korostaa belgioluiden ja ranskalaisten viinien lisäksi aitosiidereitä niin Ranskasta kuin Suomestakin. Lappalainen myös, että Tuulensuuhun tuli iso omatuontikuorma viinejä Saksan Nahesta ja huikeita oluita Belgiasta.

Tuulensuun juustoviikot huipentuvat portviini- ja juustobuffaan.


KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY