Gastropub Tuulensuussa herkutellaan jälleen hurmaavilla sekä runsaslukuisilla klassikkojuustoilla jokasyksyiseen tapaan 5.–22.11.2020. Tapahtuma huipentuu juustobuffaan 22.11.

Tuulensuussa on tälläkin kertaa tarjolla erityisen kattavasti ranskalaisia vuoristojuustoja, kuten esimerkiksi Comte, vuoristojuustojen kruunaamaton kuningas 1200-luvulta, kova pastöroimaton lehmänmaitojuusto Jurasta. Juustoon käytettävää tuoretta lehmänmaitoa ei saa kuljettaa 25 kilometriä kauempaa juuston tuotantopaikkaan. Erittäin paikallisesta tuotteesta on siis kyse.

Juustot on onnistuttu hommaamaan Tampereelle monen vuoden kokemuksella.

– Hyvän yhteistyökumppanin ja oman kiinnostuksen avulla, lisää ravintoloitsija Sami Lappalainen.

Täman vuoden juomavinkkinä hän haluaisi korostaa belgioluiden ja ranskalaisten viinien lisäksi aitosiidereitä niin Ranskasta kuin Suomestakin. Suomesta Lappalainen mainitsee hyvänä paikallisena esimerkkinä kotimaisia luomusiidereitä tuottavan Terissaaren Akaasta.

Tuulensuun juustoviikot huipentuvat portviini- ja juustobuffaan.


KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY