Gastropub Tuulensuussa herkutellaan jälleen hurmaavilla sekä runsaslukuisilla juustoilla jokasyksyiseen tapaan. Juustoviikkoja pidennettiin isänpäivään asti, jolloin tarjolla on juustobuffa vielä kerran. Isäinpäivänä on myös Klassikkosunnuntai, jossa ruokana gourmetklassikko  Martinhanhi.

Tuulensuussa on tälläkin kertaa erityisen kattavasti ranskalaisia vuoristojuustoja, kuten esimerkiksi Vuoristojuustojen kuningas 1200-luvulta. Kova pastöroimaton lehmänmaitojuusto Jurasta. COMTE BADOZ SELECTION juustoihin  käytettävää tuoretta lehmänmaitoa ei saa kuljettaa yli 25 kilometriä juuston tuotantopaikkaan. 

Luonnollisesti juustojen kaveriksi löytyy myös sopivia juomia, kuten omatuontiviinejä samaiselta Juran alueelta – perin hulppeista omatuontiabsinteista puhumattakaan.

Juustoviikkojen jälkeen Tuulensuussa ja Delissä tapahtuu lisää:

TO-SU 13.-18.11. Super Herkkuviikko Puutarhakadulla

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY