Laukon kartanon puistossa kuullaan lauantaina 13.7. jazzia maalta ja kaupungista. Puistolavan konsertin aloittaa Hot Heros ja jazziloituksen päättää Timo Lassy.

Klo 16 puistolavalla aloittava Hot Heros on kolmen lahjakkaan ja monipuolisen muusikon muodostama vapaata ja energistä jazzia soittava yhtye.

Ville Rauhalan ja Sami Sippolan pitkä yhteinen levytys ja keikkahistoria on täynnä erilaisia bändejä folkista skahan ja free jazzista hip hoppiin.

Laukossa Hot Heros soittaa kappaleita Emma-ehdokkaana olleelta suvereenilta Folkjazz from Finland -levyltä sekä kappaleita kesän kynnyksellä ilmestyvältä uudelta levyltä.

Klo 18 puistolavalle nousee Emma-palkittu Timo Lassy, joka on tunnettu karismaattisista esiintymisistä ja puhuttelevasta soundistaan.

Suomen tunnetuimpiin jazzartisteihin lukeutuvan saksofonistin musiikki ja esiintymiset tunnetaan tiukasta svengistä.

Timo Lassyn keikoilla viihdyttäminen, perinteen kunnioittaminen sekä huippuunsa hiottu soittaminen ovat tiivistyneet nautinnolliseksi kokonaisuudeksi.

TOIMITUKSEN VINKKI! Muistathan varata ajoissa pöydän Arto Rastaan Laukkoravintolaan
PÖYTÄVARAUS

 

Tapahtuma


Jazzin superlauantaina Laukon kartanon puistossa: Timo Lassy, Hot Heros

 la 13.7.
 16:00
 Hintaluokka: Useita hintoja 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Laukon kartano

Laukon kartano
 Laukon kartano
Vesilahti

 Hotellit läheisyydessä


Laukon kartano on Vesilahdessa, Narvan kylän lähellä sijaitseva historiallisesti merkittävä kartano. Kartano mainittiin ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä vuonna 1416. Suurimmillaan Laukon tilukset olivat 1600-luvulla yli 30 000 hehtaaria. Lähde: Wikipedia

Kotisivut: laukonkartano.fi

Arto Rastas tiimeineen vetämään Laukon kartanon ravintolaa