Deli 1909 & Wine Bar Puutarhakadulla on myös loistava juhlapaikka Tampereella. Ravintolan mittava sisäpihaterassi on monille tuttu Viinifiestoistaan ja stand up -esityksistään, mutta moni ei tiedä, että siellä voi järjestää myös oman fiestan.

Delissä onkin tänä kesänä vietetty useita yksityisjuhlia. Synttärit, firmabileet, kesäpäivät, virkistyspäivät ja pienimuotoiset messutkin soveltuvat hienosti ulkotiloihin.

– Fiestoista tuttu koko sisäpiha-alue on tänäkin kesänä käytössämme. Se sopii hyvin yksitysjuhlienkin pitopaikaksi, kertoo ravintoloitsija Sami Lappalainen.

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

 

Suojaisa sisäpihan Viiniterassi on omiaan oman rauhan letkeää terassimenoa kaipaaville, sillä pöytiä voidaan järjestellä omien siirrellä mielihalujen mukaan.

– Tänne uskaltaa tulla hieman rauhallisempaa ja väljempää menoakin kaipaava. Tuoli- ja pöytäryhmiä saa siirrellä alueella oman mielensä mukaan niin kauas tai lähelle muista asiakkaista kuin haluaa, Lappalainen jatkaa.

Viinin kyljessä maistuu luonnollisesti pieni syötävä niin juustojen, leikkeleiden kuin erilaisten kasvishyvyyksien ja oliivien muodossa. Tarjolla onkin sekä juusto-, leikkele-, kasvis- ja kaikki edellä mainitut miksaava Deli-lauta juomien kanssa naposteltaviksi.

– Meillä on pikkupurtavaa eurooppalaiseen tapaan. Se maistuu ainutlaatuisessa sisäpihan Viiniterassi-ympäristössä niin aidolta ja rehelliseltä kuin olla voi, toteaa Lappalainen.

Ruokaisien makujen ohella juomatarjontakin on luonnollisesti laadukasta ja myös tapahtumapaikka ainutlaatuinen, viihtyisä keskustakorttelin sisäpiha Puutarhakadulla, legendaarisen Laternan takana.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy