Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnot pirkanmaalaiselle juustolalle ja varhaisperunafestivaalille

Alfred Kordelinin säätiö on myöntänyt 5000 euron suuruiset Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnot Heikkilän Juustolalle Pirkanmaalla sekä Lounais-Suomessa Varhaisperunafestivaalia järjestävälle ruokakulttuuriyhdistys Kaffelille. Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnot myönnetään vuosittain henkilölle tai yhteisölle, joka on merkittävällä tavalla toiminut suomalaisen ruoan ja ruoantuotannon, kotimaisten laadukkaiden raaka-aineiden tuottamisen ja niiden käytön, ruokaperinteiden, suomalaisen ruokakulttuurin ja näiden tunnettavuuden edistämiseksi. Pälkäneläinen Heikkilän Juustola palkittiin … Jatka artikkelin Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnot pirkanmaalaiselle juustolalle ja varhaisperunafestivaalille lukemista