Ismo Leikola
Ismo Leikola

Pikkujoulut! Kansainvälinen stand up -show in English

Tampereen Komediateatterissa usein esiintynyt kotikoomikko Ismo Leikola voitti äskettäin Maailman hauskin ihminen -tittelin Las Vegasissa. Hän keräsi katsojiltaan ylivoimaisen äänisaaliin, joka varmisti voiton. Leikola on nähty Komediateatterissa jo viiden vuoden ajan ja yhteistyö jatkuu.

Tampereen Komediateatteri haluaa nyt tarjota Ismo-faneille todellisen spesiaalimahdollisuuden: Joulukuussa on tarjolla kaksi esitystä, joissa Ismo hauskuuttaa voittoisalla showllaan englanniksi.

To 10.12 klo 17.30 ja Pe 11.12 klo 20.15 on mahdollisuus nähdä Ismo Leikola in English. Mukana on parhaat palat Ismon englanninkielisistä jutuista ja tietysti ne tarinat, joilla Maailman hauskin ihminen -titteli irtosi. Tämän lisäksi Ismo Leikolan suomenkielinen show nähdään Tampereen Komediateatterissa lauantaina 22.11.

Toimituksen vinkki: Nyt on mahdollisuus järjestää pikkujoulut, jossa myös englanninkielisillä juhlijoilla on mahdollisuus nauttia illan ohjelmasta!

Liput myynnissä Tampereen Komediateatterin lipputoimistossa,
Lapintie 3 a, 33100 Tampere, puh. 0207 288 388 sekä netissä www.lippu.fi


Aluksi hieman yksinkertaisen kuvan itsestään antava Ismo Leikola räväyttää naurut yllätyksellisen mainioilla havainnoillaan ja oivalluksillaan. Mies pystyy repimään hauskaa sekä mitättömistä että vakavistakin aiheista. Ismo Leikola ei puhu aina kauniisti, mutta osuu asian ytimeen.

Suomalaisen stand up -komiikan sensaatio on, että Leikola lähti Hollywoodiin lokakuussa ja toi sieltä mukanaan Funniest Person In The World -kisan voiton. Mies on ainakin tämän kilpailun perusteella maailman hauskin.

Ismo Leikolan kansainvälistyminen on tänä syksynä kovassa nousujohteessa. Amerikkalaisen Laugh Factoryn järjestämään Funniest Person In The World -kilpailun lisäksi Leikola on noussut lavalle myös Lontoossa Comedy International Conferencen showcasessa. Kalenterista on löytynyt keikat myös Lontoon Soho Comedy Clubilla ja The Top Secret Comedy Clubilla.

ESITYSPÄIVÄT
ke 10.12  17:30
to 11.12. 20:15

Tampereen Komediateatterin kotisivut: www.komediateatteri.fi


Ravintolat lähellä Komediateatteria (200m)

vihtorin-kirjasto-ravintolaVihtorin kirjasto Tammerin puistossa on viihtyisä ajanvietto- ja herkuttelupaikka. Kirjastoon on helppo pistäytyä ohimennen kuin avaraan olohuoneeseen. Vihtorin kirjastossa tarjotaan loistavia simpukoita ja pientä syötävää.

Trattoria Italiassa ruoka on koko elämä. Pala tätä herkullista elämää on nyt saatavilla Trattoria Tammerin Puistossa. Pasta, pizza, risotto ja bruschetta ovat meillä italialaiseen tapaan tuoreita ja taatusti maistuvia. Kaikki viinit tulevat Italiasta ja useimpia on tarjolla myös laseittain. Kuohuvat spumantet ja sitruunanraikas limoncello maistuvat illallisen alkuun. Trattoria on rento, sielultaan italialainen ruoka- ja illanviettopaikka.


 

Hotelli lähellä Tampereen Komediateatteria

hotelli-tammer-tampereSolo Sokos Hotel Tammer (Etäisyys: 150 m)

Kansallisromantiikkaa henkivän talon rakennutti vuonna 1908  Ulkotyöväen yhdistys Tampereen kaupungin lahjoittamalle tontille. Arvokas talkooty kuitenkin valui hukkaan huonosti hoidetun taloudenpidon ja tapahtuneen kavalluksen johdosta. Talo luovutettiin jo 1914 velkojien hallintaan.Cumulus Hotel Pinja (Etäisyys: 200 m)