Original Sokos Hotel Ilveksen Iloinen Itsenäisyysjuhla karkeloidaan jälleen 5.12.2019. Tällä kertaa juhlailtaa isännäi Vallu Lukka. Iltaa tyylikkäästi tähdittävät kotimaiset huippuartistit, kuten Pauli Hanhiniemi ja Kolmas NainenSteve’n’ Seagulls ja Tommi Läntinen. Lavalle nousee myös Abba-Show. Illan makuohjelmanumeroista taas vastaa keittiömestari Jani Salmela tiimeineen.

Kaikki Ilveksen ravintolat ovat juhlatunnelmissa. Masuunin ja Ball Roomin keittiömestari Jani Salmela tiimeineen loihtii lautasille makuja suomalaisista järvistä ja vesistä.

Masuunissa tarjoillaan 5 ruokalajin juhlaillallinen.

– Teemana on suomalaiset järvet ja vedet. Ruoka on siis pitkälti kalapainotteista, mutta emme ole lihaakaan unohtaneet, Salmela summaa.

Sujuvasti teemaa sopien lautasilta tulee löytymään myös sorsaa sekä karitsaa.

– Saarissahan on iät ja ajat kasvatettu lampaita, toteaa Salmela veikeästi.

Myös Ball Roomin puolella nautitaan pöytiintarjoiltu 4 ruokalajin illallinen. Annosmakuina poseeraavat mm. kylmäsavustettu hauki ja sorsankoipi.

– Näiden menujen annoksissa yhdistyvät koko lailla ne tärkeimmät mielenkiinnon kohteeni, riista ja kalat.

Ilveksen yökerhossa Divet Show&Buffet aloittaa elämyksellisen illan jo klo 18.00. Ruokailun ja Divet-show’n jälkeen muun ohjelman alkaessa avautuvat ovet muulle juhlaväellekin.

Divet Show Yökerhossa Klo 19.45 – 20.30
Illan Muu Ohjelma Klo 21.00 – 04.00

Tältä näytti Suomi 100 -itsenäisyysjuhlien yön tunnelmallinen näkymä Ilveksen hotellihuoneesta vuonna 2017. Kuva: Ronja Honko, Kohokohdat.fi

Katso Hotellin majoituksen, aamiaisen, asiakassaunan ja sisäänpääsylipun sisältävä tarjous täältä tai tiedustele joko myyntipalvelusta tai vastaanotosta: https://www.s-kanava.fi/etu/ilveksen-iloinen-itsenaisyys-show-ja-buffet-5122019/3054672_419563