Oman panimon olutta laseissa ja lautasilla – Huurteen keittiömestari nosti kalan ja jälkiruoat arvoiseensa asemaan

Keittiömestari Mikko Laakso on ottanut panimoravintola Huurteen keittiöohjat ruokatouhua uudistaen. Omavalmistusastetta nostettiin entisestään ja Huurteen annostarjonnasta alettiin muovata monimuotoisempaa. Uudella listalla näkyy ja maistuu Laakson rakkaus kalaan, jälkiruokakimaran kohottaminen uusiin ulottuvuuksiin ja tietenkin oman panimon olut. Panimoravintola Huurteen keittiö sai kesällä uuden makusepän monissa tamperelaisravintoloissa toimineesta Mikko Laaksosta, joka inspiroituu erityisesti eväkkäistä. – Kalakauppiaan poikana … Jatka artikkelin Oman panimon olutta laseissa ja lautasilla – Huurteen keittiömestari nosti kalan ja jälkiruoat arvoiseensa asemaan lukemista