Tammikuussa Aistissa herkutellaan à la carte -listan annosten lisäksi myös tammikuisella menulla, jolla kirmaa Nuaremman Miäskeittäjän metsästysseuran kaatama ja aistilaisten itse palvaama hirvi parissakin muodossa.

Niin lähituottajien antimia kuin aivan itse kasvattamiaankin hyvyyksiä hyödyntävä Aisti on käynyt metsällä muutkin kuin vain marjat ja sienet mielessään. Viljakkalan Metsästysyhdistys, johon Nuarempi Miäskeittäjäkin kuuluu, on jahtiporukkoineen kaatanut hirven, jonka aistilaiset kävivät itse palvaamassa asiakkaitten herkuteltavaksi.

– Kauden alkuruokana on tarjolla Aistin perunaohukaisia kera mädin, sokerisuolatun lohen tai Nuaremman Miäskeittäjän hirviseuran, Viljakkalan Metsästysyhdistyksen, palvatun hirven. Tiimimme kävi palvaamassa hirveä Kyröskoskella Palviportissa. Myös hirviwallenberg on valmistettu Viljakkalan metsien hirvestä, kertovat miäskeittäjät.

TAMMIKUUN MENU

Aistin perunalettuja, sokerisuolattua lohta & mätiä
tai
palvattua hirvenpaistia
12 €
Kaikki lisukkeet 15 €
**
Viljakkalan hirveä Wallenberg, fermentoitua mustikkaa &
herne-perunapyreetä
21 €
**
Lakritsivanukasta, valkosuklaata & vadelmasorbettia
8 €

Menukokonaisuutena 39 €

 

Tapahtuma


Tammikuun menu Aistissa tarjoaa paikallista hirveä

 31.1. asti
  ti–to 16–22, pe 16–24, la 12–24
 Hintaluokka: Koko menu 39 € 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Ravitsemisliike Aisti

Ravitsemisliike Aisti
 Hallituskatu 19
Tampere

 Hotellit läheisyydessä