Herkkufiestassa saadaan nauttia myös Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkosen osaavista annosotteista.

Tampereen Kauppahalli kuhisee kokkeja ja kulinaristeja lauantai-iltana 14. syyskuuta, kun Herkkufiesta pärähtää käyntiin kymmenen Rôtisseur-kilpiravintolan taidonnäytteiden noustessa herkkusuiden huulille. Ilta on todellinen pirkanmaalaisen ruokakulttuurin ja makujen juhla.

Ilkka Isotalo – mies juuresasian ja mm. Armas Cateringin takana.

Tampereen rotissöörit järjestävät jo seitsemännen kerran Kauppahallin Herkkufiestan, jossa kymmenen kilpiravintolaa valtaa kaupungin Kauppahallin koko lauantai-illan ajaksi. Keittiömestarien loihtimia  pikkuannoksia maistellessa tarjoutuu tilaisuus myös vaihtaa ajatuksia annokset laatineiden kokkien kanssa, sekä tietenkin viihtyä seurustellen iltatunnelmaisessa Kauppahallissa.

– Kauppahallin Herkkufiestassa pääsee yhden illan aikana tutustumaan kymmenen huippuravintolan tyyliin ja taitoon rennolla otteella. Tampereesta on kasvanut upea ruokakaupunki ja on hienoa päästä näyttämään sen antia tällaisessa tapahtumassa, Tampereen Paistinkääntäjien vouti Markki Palve kertoo.

Suomalainen satokausi raaka-ainerunsauksineen on juuri nyt on parhaimmillaan ja keittiömestarit ovat valmiita ottamaan siitä kaiken irti. Herkkufiestan annokset on jaettu pääraaka-aineen mukaisesti niin, että kasvisannoksia ja jälkiruokia on tarjolla kaksi kutakin. Kalaa sekä lihaa taas löytyy kolmesta annoksesta.

Kilpiyrityksistä ovat mukana:

• Armas Catering
• Ravinteli Bertha
• Ravintola Henriks
• Juvenes Juhlapalvelut
• Kalaherkut Nygren
• Ravintola Dabbal
• Ravintola Näsinneula
• Ravintola Tuhto
• Ravintola Tiiliholvi
• Bodega Salud

Illan musiikillisesta annista vastaa TamKeys.

Herkkufiesta Tampereen kauppahallissa 14.9.2019 klo 20-24. Liput 65 €. Hintaan sisältyy 10 ruokalajia ja 3 lasia viiniä.

Liput myynnissä sunnuntaihin 8.9. klo 24 asti osoitteessa bit.ly/herkkufiesta

Ravintola Henriksin keittiömestari Valtteri Hakkarainen on myös mukana Herkkufiestassa.