Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Viikonloppuisin Satamakadulla rentoillaan ja lauantaisin jätetään aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee jo totuttuun tapaan rentoa ”runssia” lauantaisin klo 12-15.

Sesonkien mukaan vaihtuvaan alkupalapöytään asetellaan mm. omassa keittiössä valmistettuja piiraita, pateita, terriinejä, graavia kalaa sekä salaatteja. Lämpimät pääruoka-annokset tarjoillaan pöytiin. Valittavana oli tällä kertaa joko sieni-kesäkurpitsamunakasta tai kanttarelli-mascarponerisottoa.

Brunssin hinta on 24,90€. Alkoholittomien brunssiin kuuluvien juomien lisäksi brunssiaan voi täydentää lasillisella kuohuviiniä 5€ tai ostamalla koko pullon 29€.

Ensijulkaisu 15.10.2014, Muokattu 12.10.2019 Hintatiedot 12.10.2019

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

[LAUANTAISIN] Henriksin pöytiintarjoiltu & noudettu lauantaibrunssi

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.
Isänpäivä Tampereella

Isänpäivä Tampere 2021: Elämyksiä ruoasta, juomasta ja yhdessäolosta

Isänpäivävinkkeinä tarjoilemme ruokaisia ideoita, jotka lanaavat takuuvarmasti tien perheen uroshemmon sydämeen vatsan kautta! Tärkeintä isälle on tietysti yhdessäolo ja muistaminen – ja yhdessä ajan...

Henriksin uusi menu tuo Sesongin liha -annoksen Päivän kalan rinnalle – Tänään hirveä, huomenna...

Syksyn raaka-ainerunsaus saa Ravintola Henriksin keittiömestarin hykertelemään innosta. On mitä metsistä ja pelloilta ammentaa! Ravintolan uudistuneella listalla halutaankin ottaa kauden antimista kaikki irti. Monet...