Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Viikonloppuisin Satamakadulla rentoillaan ja lauantaisin jätetään aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee jo totuttuun tapaan rentoa ”runssia” lauantaisin klo 12-15.

Sesonkien mukaan vaihtuvaan alkupalapöytään asetellaan mm. omassa keittiössä valmistettuja piiraita, pateita, terriinejä, graavia kalaa sekä salaatteja. Lämpimät pääruoka-annokset tarjoillaan pöytiin. Valittavana oli tällä kertaa joko sieni-kesäkurpitsamunakasta tai kanttarelli-mascarponerisottoa.

Brunssin hinta on 24,90€. Alkoholittomien brunssiin kuuluvien juomien lisäksi brunssiaan voi täydentää lasillisella kuohuviiniä 5€ tai ostamalla koko pullon 29€.

Ensijulkaisu 15.10.2014, Muokattu 12.10.2019 Hintatiedot 12.10.2019

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

LA 1.2. | Henriksin lauantaibrunssi on astetta rennompi runssi ja lasillinen kuplivaa

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.
Ravintola Henriksin uusivuosi

TI 31.12. | Ravintola Henriksin uudenvuoden ilta ja juhlamenu

Ravintola Henriks juhlistaa vuosikymmenen vaihtumista erikoismenulla ja kutsuu lämminhenkiseen illallistunnelmaan kohottamaan maljoja uudenvuoden kunniaksi. Keittiömestari Valtteri Hakkarainen on suunnitellut herkullisen menun, jolla uudenvuoden juhlinta saa arvoisensa...

Henriksin uudet Ruokavuosi-illalliset alkavat – 15.6. pitkä KESÄ-illallinen

Ravintola Henriks heittäytyy kesän makujen vietäväksi aivan uudenlaisen Ruokavuosi-illastuksen myötä. Keittiömestari Valtteri Hakkarainen sai idean luoda ja tarjota neljä kertaa vuodessa aivan erityinen illallinen....