Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Viikonloppuisin Satamakadulla rentoillaan ja lauantaisin jätetään aamupäivän kokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee jo totuttuun tapaan rentoa ”runssia” lauantaisin klo 12-15.

Lauantain 26.1.2019 brunssilla pääruoaksi voi valita pyttipannua tai palsternakkaohrattoa ja jälkiruoaksi raikasta jugurttipannacottaa, joka tarjoillaan marinoitujen hedelmien kera. Alkuruokapöytä katetaan tuttuun tapaan runsaaksi.

Sesonkien mukaan vaihtuvaan alkupalapöytään asetellaan mm. omassa keittiössä valmistettuja piiraita, pateita, terriinejä, graavia kalaa sekä salaatteja. Lämpimät pääruoka-annokset tarjoillaan pöytiin. Valittavana oli tällä kertaa joko sieni-kesäkurpitsamunakasta tai kanttarelli-mascarponerisottoa.

Brunssin hinta on 24,90€. Alkoholittomien brunssiin kuuluvien juomien lisäksi brunssiaan voi täydentää lasillisella kuohuviiniä 5€ tai ostamalla koko pullon 29€.

Ensijulkaisu 15.10.2014, Muokattu 24.1.2019 Hintatiedot 24.1.2019

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Ravintolat juhlivat ranskalaisin aterioin 21.3.2019 – Goût de France!

Ranskalainen gastronomia karkeloi herkullisesti 19.3. 2015, kun ranskalaista illallista tarjotaan samanaikaisesti yli tuhannessa ravintolassa ja suurlähetystössä 150 maassa ja viidessä maanosassa. Myös Suomessa viidessä eri ravintolassa Tampereella sekä Helsingissä. Goût de France on ylistys ranskalaiselle aterialle.

Kala saapuu Henriksiin kokonaisena ja järvituoreena kalastajien kuljettamana

Järvieväkkäät saapuvat Ravintola Henriksin keittiöön kokonaisina suoraan kalastajilta, suoraan lähijärvistä. Esimerkiksi Tommi Laitisen verkoista Sääksmäen sibeliaanisissa ja topeliaanisissa kansallismaisemissa, joissa on miehen mukaan onni kalastaa. Laitinen...

Henriksin lauantaibrunssi on astetta rennompi runssi ja lasillinen kuplivaa

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.