Henriks, brunssi

Julkaistu 15.10.2014, Muokattu 27.8.2018

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla runsaammin lauantaisin jättäen aamupalakokkailutkin ammattilaisten käsiin. Henriks tarjoilee rentoa ”runssia” lauantaisin klo 12-15.

Sesonkien mukaan vaihtuvaan alkupalapöytään asetellaan mm. omassa keittiössä valmistettuja piiraita, pateita, terriinejä, graavia kalaa sekä salaatteja. Lämpimät pääruoka-annokset tarjoillaan pöytiin. Valittavana oli tällä kertaa joko sieni-kesäkurpitsamunakasta tai kanttarelli-mascarponerisottoa.

Makeannälkää ei myöskään tarvitse jäädä potemaan, sillä raikkailla lisukkeilla kukkuroitetut jälkiruokavohvelit pitävät siitä huolen kahvin tai teen

Hintatiedot 4.2.2018

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Henriksin lauantaibrunssi on astetta rennompi runssi

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

Henriksissä kesäinen pikkurahan pop up -ravintola 26.7-11.8.2018

Ravintola Henriks operoi pop up -ravintolan jo toista kesää peräkkäin. Tällä kertaa tähtäimessä ovat erityisesti kala- ja kasvisantimet kalatacoista portobelloburgeriin. Jälkihyvänä yllättävät esimerkiksi jäätelöpuikot...

PE-LA 3.-4.8. | Popeda-menu Henriksissä

Ravintola Henriks taituroi perjantaina 3.8 ja lauantaina 4.8. tarjolle ainutlaatuisen kolmen ruokalajin Popeda-menun yhtyeen Ratinan-keikkapäivän kunniaksi. Rokkimetso Pate Mustajärvi on tuttu näky Henriksissä, joten siitäpä idea sitten...