Hengaillaan-ilta on suorana lähetettävä  TV-show, ja Tampereen Factory Hallissa koettuna lauantain-illan viihdepaketti, joka yhdistää livemusiikin ja klassisen tietovisan uudella twistillä.

Ensimmäisessä loppuunmyydyssä suorassa lähetyksessä 28.1. kilpailemassa ovat Sauli Koskinen ja Cristal Snow sekä Meeri Koutaniemi ja Laura Malmivaara ja musiikista vastaa Luukas Oja -yhtye.

Lauantaina 4.2. puikkoihin astuu Steve ‘n’ Seagulls.

Tampereen Mediapoliksessa järjestettävään koko illan yleisötapahtumaan on mahdollista ostaa lippuja Ticketmaster.fi.
Hengaillaan-illassa Jenni Poikelus ja Riku Rantala. Kuva: Kuva: Sari Soininen / Mediawan, Yleisradio.

Kyseessä on Ruotsin rakastetuin tietokilpailu På Spåret, joka saapuu Suomeen uudistettuna ja suorana Hengaillaan-tapahtumana. Lähetyksessä julkisuudesta tutut kisaajat, kuin myös studioyleisö ja katsojat kotisohvalla, viedään junamatkalle ympäri maailman testaamaan tietouttaan visakysymyksissä.

Studiossa on mukana myös huippukokki Kozeen Shiwan, joka valmistaa joka jaksossa yhden vihjeen kisaajille ruuan muodossa.
Studiossa on mukana myös huippukokki Kozeen Shiwan, joka valmistaa joka jaksossa yhden vihjeen kisaajille ruuan muodossa.

Kisaajien makunystyröitä ja ruokatietoutta testaa mestarikokki Kozeen Shiwan. Ohjelman juontajina toimivat Jenni Poikelus sekä Riku Rantala.

Hengaillaan-kilpailijoina nähdään kaksihenkisinä tiimeinä16 tuttua kasvoa viihteen, kulttuurin ja median saralta. Mukana ovat: Kirsi Alm-SiiraLotta BacklundEsko EerikäinenJanne GrönroosJani HalmeRiitta HavukainenSonja KailassaariShirly KarvinenSauli KoskinenMeeri KoutaniemiLaura MalmivaaraTunna MilonoffPiia Pasanen, Anna RimpeläCristal Snow ja Sami Sykkö.

Hengaillaan-illan musiikista vastaa viikoittain vaihtuva eri musiikkigenrejä edustava bändi tai esiintyjä. Kirkan rakastetusta Hengaillaan-kappaleesta kuullaan joka viikko vierailevan bändin oma tulkinta ohjelman tunnusmusiikkina. Bändeinä ovat Steve ‘n’ SeagullsTiisuArppaLuukas OjaAili Järvelä ja Frigg sekä Sami Saari & Jazzpojat. Finaalilähetyksessä musiikista vastaa Jesse Markin.

Tapahtumaan kuuluvat toki myös etkot, jolloin illan housebändi soittaa oman keikkansa. Yleisöä palvelevat Turpiini sekä Kisko-baari, josta voi nauttia virvokkeita ja pientä purtavaa.

Live-esiintyjät

la 28.1.2023 Luukas Oja

la 4.2.2023 Steve ‘n’ Seagulls

la 11.2.2023 Aili Järvelä ja Frigg

la 18.2.2023 Tiisu

la 4.3.2023 Arppa

la 11.3.2023 Sami Saari ja Jazzpojat

la 18.3.2023 Jesse Markin

 

 

Tapahtumat > Elämykset & huvit


Hengaillaan-illat

 28.1.-18.3.2023
 18:45
 Hintaluokka: 25,50 €  Ticketmaster.fi

TapahtumapaikkaTampereen Tohlopissa sijaitseva Factory-halli on 11 metriä korkea ja kaikkiaan 1500 m²:n kuvaushalli.

Tohlopin tapahtumiin pääsee kätevästi Nyssellä numero 8.

Myös Helsingissä pääsee kokemaan elämyksen studioyleisönä

[VIIKONLOPPUNA] Putous 2023 – livekokemuksena studiossa