Keittiömestari Hans Välimäki on aloittanut tänä keväänä epäsäännöllisen säännölliset illalliset, joiden teemat vaihtelevat sesongin, mieltymysten ja fiilisten mukaan. Kolme ensimmäistä iltaa myytiin Helsingissä hetkessä loppuun. Nyt Välimäki suuntaa myös muihin kaupunkeihin. Hellan & Huoneen hän ottaa haltuun 1.4.
Tarjolla tulee olemaan niin brunssi kuin neljän ruokalajin illallinenkin.
– Brunssin ja illallisen yhdistävinä tekijöinä ovat aina loisteliaat raaka-aineet, ranskalainen keittö sekä keittämisen ihanuus, Välimäki kuvailee.
Jokainen illallinen tulee olemaan oma, uniikki kokonaisuutensa.
– Illallisen punaisena lankana on luoda yhden ”täydellisen” ruokalajin ympärille muutamia elämystä täydentäviä annoksia, joista muodostuu eheä kokonaisuus. Menut ovat vahvasti sesonkiin painottuneita.
Paikkoja illalliselle tulee luonnollisesti olemaan rajoitettu määrä. Erikoisruokavalioista tai ruoka-rajoitteista pyydetään ilmoittamaan etukäteen.
Tampereen lisäksi Välimäki tulee taituroimaan myös Turun Pinellassa 19-20.5. ja Kuopion Urbanissa 9.6.
Hella & Huone
Salhojankatu 48
Hans Välimäki Hella & Huone -ravintolassa 1.4.2017
Viiden tähden brunssi klo 13:30-16:30. Pienemmät ruoat maksavat 15€, isommat 20€ ja makeat 10€.
Neljän ruokalajin illallinen klo 18. Hinta illallismenulle on 95€.
Varaukset ja tiedustelut:
maria@hansvalimaki.fi
Tel: +358 40 500 12 45