Olavi Uusivirta Duo vetää keväällä peräti neljä esitystä Tampereen G Livelabissa.

G Livelab Tampereen konsertit alkoivat jälleen 20.5.2021 alkaen. Marjo Leinosen lisäksi toukokuun aikana G Livelabissa nähdään Olavi Uusivirta, stand up -tähti Ali Jahangiri sekä Steve’n’ Seagulls.

Kesäkuussa ohjelmassa ovat muun muassa Kaisa’s Machine, Ursus Factory, Räjäyttäjät, Uniklubi, Iron Country Sisters, Jarkko Martikainen, Ilmiliekki ja Samuli Putro.

[KE 2.6.] Kaisa’s Machine Tampereen G Livelabissa

G Livelab Tampere on koko pandemian ajan pyrkinyt järjestämään konsertteja aina kun se on ollut mahdollista ja etsimään uusia, luovia tapoja musiikin tuomiseksi yleisöille. G Livelab on myös ollut pandemian aikana etulinjassa luomassa turvallisuuskäytäntöjä esitystoimintaan.

Musiikkiala palkitsi vuoden tapahtumapaikkoina Tampere-talon ja G Livelab Tampereen

Tästä työstä G Livelab Tampere on tänä keväänä palkittu sekä Tampereen kaupungin kulttuuriteko -palkinnolla että Musiikki & Median Industry Awards -palkinnolla.

– Meidän ydintehtävämme on elävän musiikin edistäminen. Pandemia kokoontumisrajoituksineen on ollut kova isku esittävälle taiteelle – sekä taiteilijoille että yleisölle. Olemme kokeneet, että pienenä ja ketteränä toimijana meidän tehtävämme on ollut luoda positiivista viestiä ja mielialaa vaikeaan aikaan. Siksi me jälleen kerran avaamme ovemme ensimmäisten joukossa heti kun se viranomaismääräysten puolesta on mahdollista ja asiakkaille turvallista, sanoo G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela.

G Livelabin puistoterassissa grillataan tamperelaisen huippukokin ohjein.
G Livelabin puistoravintola Kirkkopuistossa

Livekeikkojen lisäksi G Livelab Tampere jatkaa konserttien striimausta sekä viihtyisää ja suosittua kesäterassitoimintaa Keskustorin kupeessa Kirjaston puistossa.

Tammerkosken rantaan Frenckellin vanhaan pannuhuoneeseen elokuussa 2019 avattu G Livelab Tampere on lyhyessä ajassa saavuttanut suosikin aseman Tampereen musiikinystävien keskuudessa. Muusikkojen liiton omistama musiikkiklubi on toinen G Livelab -brändin alla toimiva keikkapaikka, ensimmäinen G Livelab avattiin Helsinkiin vuonna 2016.

G Livelab Tampereen koko ohjelma löytyy osoitteesta www.glivelab.fi/tampere.

Kirkkopuisto Tampereella
Tamperen Kirkkopuisto rajoittuu Keskustoriin ja Tammerkoskeen Suomen kansallismaisemissa. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi