la 11.5.
 19:00

 Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

Kaksi kertaa Telakan loppuunmyynyt Feminist Comedy Night palaa Tampereelle taas toukokuussa,  lauantai-iltana 11.5.2019.

Supersuosittu Feminist Comedy Night on naurattanut yleisöjä Helsingin Korjaamolla, ja viime vuonna kerran myös Telakalla. Edellinen ilta syyskuussa myi loppuun.

Rakastetun koomikko James Lórien MacDonaldin luotsaamalla klubilla ollaan rohkeasti vasemmalle kallellaan, ei naureta heikommille vaan lyödään ylöspäin, ja taistellaan seksismiä, homo- tai transfobiaa, rasismia ja muita syrjinnän muotoja vastaan. Klubin tavoitteena on antaa tilaa moninaisille tarinoille sekä naurattajille, joten tervetuloa mukaan ilakoimaan!

Illoissa puhutaan englantia ja suomea.
Kesto: 2h (sis. tauon)
Ikäraja: K-18

 

Tapahtuma


Feminist Comedy Night with Jamie MacDonald

 la 11.5.
 19:00
 Hintaluokka: 10  Lippu.fi
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Telakka

Telakka
 Tullikamarin aukio 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.