Tapahtumat pe 21.01.

pe 21.1. 19:00
TTT-Klubi | Hämeenpuisto 28 - 32, Tampere | iCal

TTT-Klubin stand up -klubilla nähdään perjantaina 21.1.2022 stand up -koomikot Olli Siiki, Heli Sutela ja Ville Saarenketo.

Olli Siiki 
Neuroottinen manselainen pätkäle, perspektiivivikainen velmuilija. Olli naurattaa leppoisalla Tampereen murteella, johdattaen yleisön naurualtaan syvään päähän. Kun Olli törmää arkeen, arki ei selviä. Selkeää, napakkaa ja jokaisen arkea koskettavaa huumoria yli vuosikymmenen kokemuksella ja 165 cm korkeudella.

Heli Sutela  
Heli Sutela jos joku osaa yhdistää television ja lavakomiikan. Kulttimaineeseen noussut Kumman kaa -ohjelma ja Ylen Melkein totta -draamakomedia ovat tästä hillittömiä esimerkkejä. Heli hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi.

Ville Saarenketo
Ville Saarenketo on Rovaniemeltä lakeuksille muuttanut stand up -muusikko, eli toisin sanoen landelaistunut basisti. Lavalla Ville saattaa innostua soittamaan bassoa porakoneella tai täräyttää läpileikkauksen suomalaisesta musiikista nopeammin kuin Usain Bolt juoksisi Cooperin testin.


Tapahtumat > Keikat


PERUTTU: Stand up: Siiki, Sutela, Saarenketo
pe 21.1.
19:00
Hintaluokka: 30,00 / 25,00 €
Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


TTT-Klubi

TTT-Klubi
Hämeenpuisto 28 - 32
Tampere

Hotellit läheisyydessä


TTT-Klubi tarjoaa musiikin ja komedian ystäville uniikin tilan ja konseptin, jollaista ei muualla Tampereella löydy. Keikkoja ja komediaa näkee läheltä ja mukavasti istuen, ravintolapalvelut tietysti baari on käden ulottuvilla. TTT-Klubin kotisivut

TOIMITUKSEN VINKKI! Muistathan varata lipun yhteydessä myös hotellihuoneen ja pöydän lähiravintolasta!

Tampereen Työväen Teatteri on Tampereella vuodesta 1901 lähtien toiminut teatteri ja Suomen ainoa ammattiteatterina toimiva työväenteatteri. Wikipedia

TOIMITUKSEN VINKKI! Muistathan varata lipun yhteydessä myös hotellihuoneen ja pöydän lähiravintolasta!

Ravintolat TTT-Klubin läheisyydessä

Ravintola Aisti TampereAisti

Etäisyys 50 m


Henriks

Etäisyys 70 m


Grillsson

Etäisyys 120 m


Ravintola-Tampere-Pyy-1Kortteliravintola Pyy

Etäisyys 450 m


Hotellit TTT-Klubin läheisyydessä

Cumulus HameenpuistoScandic Hämeenpuisto

Etäisyys 300 m

TTT-Klubi KOHOKOHTIA

Ilmoita tapahtuma tästä